Lifestyle

Λαζόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Πολάκης φεύγοντας θα μπορούσε να πάρει και τον Κασσελάκη»

Λαζόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Πολάκης φεύγοντας θα μπορούσε να πάρει και τον Κασσελάκη»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/lakislazopoulos_official)

Λαζόπουλος για Εκκλησία: «Αυτή η εποχή έχει καταφέρει να κάνει ορατό το ψέμα»

Καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, βρέθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος και μίλησε τόσο για το Αλ Τσαντίρι Νιουζ όσο και για την πολιτική αλλά και την εκκλησία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official)

«Το αδιάφορος, το μέτριος γενικά δεν το προτιμώ για τους ανθρώπους. Προτιμώ να έχω κάποιον που το μυαλό μου να παίζει πινκ πονκ. Να μου λέει κάτι που να έχω αντίρρηση. Γενικά είμαι σύμφωνος με τη διαφωνία μου. Μου αρέσει να διαφωνώ, να συζητάω και να υπάρχει η αντίθετη άποψη. Όταν έχουν γνώση και οι δύο άνθρωποι βάζουν σκαλοπάτια για να προχωρήσει η συζήτηση παραπέρα.

Δεν εκνευρίζομαι με τα σχόλια γιατί ξέρω ότι μπορώ να απαντήσω με αυτό που μου λένε είτε συμφωνήσω είτε διαφωνήσω. Προτιμώ να ακούω αυτά που νιώθω ότι έρχονται πάνω του που έχει αγάπη πάνω του. Δεν με νοιάζει να μου πεις το χειρότερο. Αν μου το πεις με αγάπη, με ειλικρίνεια δεν έχω πρόβλημα. Ήμουν στην Άννα Βίσση και της λέω “είναι η καλύτερή σου φορά” και ας την έχω δει πολλές φορές. Εγώ έτσι ένιωσα! Της λέω “Σου έχω μιλήσει με τα θερμότερα λόγια;”, χθες μίλησα. Όταν έχω κάτι που δεν μου πολύ αρέσει θα το πω και θέλω να μου το πουν. Μου αρέσει να μου το λένε και δεν έχω κανένα θέμα. Δεν έχω καμία επαφή από την ώρα που κάνω κάτι, δεν διαβάζω τίποτα, δεν ξέρω τίποτα, δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Μόνο στο Instagram αν μου στείλουν κάτι που θα απαντήσω.

Μου λείπε η εποχή του Αλ Τσαντίρι και γενικά μου λείπει η στιγμή που μπορώ να δω τους ανθρώπους να περνούν καλά όλοι μαζί. Κάθε εποχή που περνάει είναι πολύ πιο δύσκολο να το κάνεις. Αποσύρεται η διάθεση για γέλιο, η διάθεση. Έχουμε περάσει στο ψεύτικο γέλιο! Ο τρόπος που σβήνει το γέλιο από τα πρόσωπα, έχω δει κατάθλιψη σε ένα δευτερόλεπτο. Ήταν σαν να τον σκοτώνουν, σαν να πέφτει μια τουφεκιά. Έχουμε περάσει στην μηνυματική γλώσσα και οι δημοσιογράφοι πιάνονται από μια λέξη και πρέπει να βγάλεις ένα νόημα. Άμα πιάσουν μια φράση τι να απαντήσεις; Να ποδοπατούν το μυαλό σου να απαντήσεις κάτι που δεν έχει νόημα. Είναι εχθρικό και ας μην το καταλαβαίνουν κάποιοι.

Η σχέση μου με την πολιτική είναι αυτή που πάντα ήταν. Πάντα παρακολουθώ την πολιτική κατάσταση, πάντοτε βλέπω τα πράγματα, έχω την άποψή μου. Αν έχω εκπομπή θα εκδηλώσω την άποψή μου. Είναι μια εποχή που οι απόψεις οι πολιτικές δεν εκδηλώνονται οπότε και εγώ δεν θα το πω με το ζόρι. Αν είναι να πω κάτι, θα το πω στο podcast. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει κάνει λάθος αγορά. Θεώρησε ότι θα πάρει ένα κόμμα που μένει στη Γλυφάδα και είναι στους Θρακομακεδόνες. Αρχίζει να μην τους αναγνωρίζει. Ξέρει τι είναι η αριστερά αλλά όχι τους πολιτικούς. Η συλλαβή είναι η εξής. Ας πούμε ο Παπανδρέου μετέφραζε από τα αγγλικά στα ελληνικά υπήρχαν αυτά τα δισύλλαβα και ήταν ανάσες από την αγγλική γλώσσα στην ελληνική. Εδώ έχει μια πολυσύλλαβη λέξη που δεν μπορεί να την πει, περισσεύει μια φράση και θέλει να κάνει φινάλε. Στο τέλος βάζει το σπίρτο και θα μας κάψει. Θα φύγει και ο Πολλάκης λογικά και φεύγοντας θα πάρει και τον Κασσελάκη να μην μείνει μόνος του. Έτσι όπως έχει γίνει δεν μπορεί να παραμείνει κανείς εκεί ή να μείνει μόνος του.

Διάβασα το κείμενο της εκκλησίας πολύ καλά και είναι καθαρά υποκριτικό και αυτή η υποκρισία πρέπει να τελειώσω. Άλλο να έχεις συντηρητικές απόψεις και φαίνεται αν ο άλλος πρέπει να έχει συντηρητικές απόψεις. Είναι μεγάλη διαφορά και φαίνεται το ψέμα πια. Αυτή η εποχή έχει καταφέρει να κάνει ορατό το ψέμα. Οι νέες γενιές δεν αντέχουν αυτή την υποκρισία. Ξέρουν όλοι τι γίνεται στους χώρους της εκκλησίας στη μεγάλη κλίμακα. Ο άνθρωπος είναι γεννημένος για να ζει τις αμαρτίες. Η ζωή η ίδια ξεκινάει με απαγόρευση. Η απαγόρευση διατάσσει τη ζωή και μετά από αυτό φεύγει ο άνθρωπος κατά την Ορθοδοξία. Και αμέσως ξεκινάει ο δρόμος να σε συγχωρούν και να πας στον παράδεισο. Είναι μελετημένο ένα εμπόριο! Πιστεύω αλλά όταν σε μια εκκλησία και βλέπω να είναι ο παπάς μπροστά και οι άγιοι σκελετωμένοι είναι σαν να είναι η κυρία του σπιτιού και πίσω οι υπηρέτες. Αυτά που βάζουν από πάνω, χρυσά κτλ για να μολύνουν τους αγίους δεν χρειάζονται. Έχει καταργηθεί η απλότητα. Είδαμε στην Πάρο κατέβαιναν οι Mercedes λες και κατέβαιναν οι πρωθυπουργοί. Χαλαρώστε λιγάκι! Δεν τα πιστεύω και δεν με αφορούν καθόλου. Στο Άγιο Όρος θα πάω που είναι με κεριά, νιώθεις, ακούς τους ψαλμούς τα πάντα. Η εκκλησία έχει περάσει σε μια κατάσταση άλλη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments