Lifestyle

Τραϊάνα Ανανία: Το σεξ μπορεί είναι περίεργο στη σειρά αλλά όταν συγκεντρωθείς δεν σκέφτεσαι ότι σε βλέπουν

Τραϊάνα Ανανία: Το σεξ μπορεί είναι περίεργο στη σειρά αλλά όταν συγκεντρωθείς δεν σκέφτεσαι ότι σε βλέπουν

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Spicy

«Είναι πρόκληση, γιατί είναι ιερόδουλη και έχει πολύ γυμνό» δήλωσε για τον ρόλο της σε σειρά

Η Τραϊάνα Ανανία μίλησε για τη Ζανέτ, την ιερόδουλη, που υποδύεται στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», τις απαιτήσεις του ρόλου και τις σκηνές σεξ που είχαν να γυρίσουν σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Traiana 🍍 (@traiana.anania)

Συγκεκριμένα για τον ρόλο της Ζανέτ, η ηθοποιός δήλωσε σε συνεντευξη που έδωσε στο «Secret»: «Είναι πρόκληση, γιατί είναι ιερόδουλη και έχει πολύ γυμνό. Από την άλλη, παρόλο που αυτή θεωρείται ότι είναι του δρόμου και ότι δεν έχει καλή τύχη, είναι η μόνη που βλέπουμε στη σειρά που έχει μια αυτονομία σε σχέση με τις άλλες γυναίκες, που δεν δουλεύουν και είναι σε ασφαλές περιβάλλον. Η Ζανέτ κάνει ό, τι θέλει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν».

Για το πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι θα υποδυθεί μια ιερόδουλη στη σειρά, η Τραϊάνα Ανανία σχολίασε: «Δεν αντέδρασα, γιατί ήδη είχα κάνει το γύρισμα για το σίριαλ “Φόνοι στο καμπαναριό”, όπου επίσης έκανα την ιερόδουλη. Δεν ένιωσα κάποια εσωτερική αντίσταση, απλώς με ενημέρωσαν ότι θα έχει πολύ γυμνό και έπρεπε να κάνω deal [συμφωνία] με μια καινούργια συνθήκη, που δεν είχα μέχρι τώρα αντιμετωπίσει ξανά».

Επίσης, για το αν την προβλημάτισαν οι γυμνές σκηνές, η ηθοποιός απάντησε: «Επειδή το πλαίσιο είναι πάρα πολύ καλλιτεχνικό και είχα δει ήδη μια γυμνή σκηνή της Ιουλίας, δεν ανησυχούσα για το αποτέλεσμα και καθησυχάστηκα. Βγαίνει ωραίο και ποιοτικό. Είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι σε αυτή την παραγωγή. Πρώτη φορά συνεργάζομαι με τον Διονύση Παναγιωτάκη και είμαι πολύ ευχαριστημένη».

Τέλος για τις σκηνές του σεξ, είπε: «Ηταν καλογυρισμένες και καλοφωτισμένες. Υπήρχε σεβασμός ως προς την έκθεσή μου. Οι συνάδελφοι ήταν πολύ προστατευτικοί και βοηθητικοί. Γενικώς μιλάμε για ένα καστ που είναι πολύ σωστά επιλεγμένο και χαίρομαι για τον καθένα ξεχωριστά γι’ αυτό που βλέπω ως αποτέλεσμα. Στην αρχή, το να κάνει σεξ μπορεί να φαίνεται κάπως για έναν ηθοποιό, αλλά, όταν συγκεντρωθείς και μπεις στον ρόλο, το βιώνεις όλο εσωτερικά και δεν σκέφτεσαι ότι σε βλέπουν οι υπόλοιποι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments