Πολιτική

Μαρινάκης για βανδαλισμό Ιερού Ναού: Δεν έχει θέση ανάμεσά μας ο τυφλός φανατισμός

Μαρινάκης για βανδαλισμό Ιερού Ναού: Δεν έχει θέση ανάμεσά μας ο τυφλός φανατισμός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),"Ο βανδαλισμός του Ι.Ν Αγ. Αχιλλείου στη Λάρισα, ενός χώρου θρησκευτικής λατρείας, είναι απολύτως απαράδεκτος και βαθιά προσβλητικός απέναντι στη θρησκεία μας, απέναντι στο δικαίωμα στην ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης", ανέφερε στο σχόλιό του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Το χρονικό του επεισόδιου και η συσχέτιση με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

“Ο βανδαλισμός του Ι.Ν Αγ. Αχιλλείου στη Λάρισα, ενός χώρου θρησκευτικής λατρείας, είναι απολύτως απαράδεκτος και βαθιά προσβλητικός απέναντι στη θρησκεία μας, απέναντι στο δικαίωμα στην ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης”, ανέφερε στο σχόλιό του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

“Ο τυφλός φανατισμός και οι εκφραστές του δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική κοινωνία. Τον λόγο, πλέον, έχουν οι αρμόδιες Αρχές της πολιτείας”, συμπλήρωσε.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Κυριακής (4/2) άγνωστοι έγραψαν στους τοίχους και τα σκαλοπάτια του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Αχιλλίου, στη Λάρισα,υβριστικά συνθήματα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του larissanet.gr.

Από το περιεχόμενο των συνθημάτων προκύπτει ότι δεν είναι τυχαία ενόψει της σημερινής ομιλίας – στις 7 το απόγευμα – του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερωνύμου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών στον ίδιο χώρο.

Για τη σημερινή εκδήλωση έχουν απευθύνει κάλεσμα η Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και τα Χριστιανικά Σωματεία της Λάρισας.

Δείτε εικόνες έξω από το Μητροπολιτικό Ναό Λάρισας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments