Focus

Η Σίντνεϊ Σουίνι σχεδίασε μία Mustang GT για την 60η επέτειο της Ford!

Η Σίντνεϊ Σουίνι σχεδίασε μία Mustang GT για την 60η επέτειο της Ford!

Πηγή Φωτογραφίας: Sydney Sweeney attends the Miu Miu Dinner Party at Paris Fashion Week on October 3, 2023.Victor Boyko for Miu Miu

«Ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής μου» ανέφερε η ηθοποιός

Η Αμερικανίδα ηθοποιός σχεδίασε, μαζί με μία αποκλειστικά γυναικεία ομάδα, μια μοναδική στο είδος της Mustang GT για την 60η επέτειο της Ford.

«Ολόκληρη η συνεργασία μου με τη Ford ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής μου» ανέφερε η ηθοποιός, γνωστή από τις σειρές «The White Lotus» και «Euphoria».

View this post on Instagram

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Η Σουίνι προέρχεται από οικογένεια μηχανικών σε μια μικρή πόλη κοντά στο Σποκέιν, στην Ουάσιγκτον, και έμαθε να οδηγεί το αγροτικό φορτηγό F-100 του παππού της, το οποίο έχει ακόμα και σήμερα.

Σίντνεϊ Σουίνι: «Νιώθω δυνατή επειδή αποδέχομαι το σώμα μου. Και αυτό είναι σέξι»

H Σίντνεϊ Σουίνι σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την ενδυνάμωση, το body positivity και την πορεία της στον χώρο του κινηματογράφου Είναι μόλις 26 ετών. Οι περισσότεροι τη γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της Κάσι στη σειρά «Euphoria» και τη θεαματική της παρουσία στην πρώτη σεζόν του «The White Lotus». Έχει τη δική της εταιρεία παραγωγής, τη δική της συλλογή μαγιό, είναι brand ambassador και τώρα θα πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη ταινία «Anyone But You».

Ο λόγος για τη Σίντνεϊ Σουίνι, η οποία έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Glamour, μιλώντας για την ενδυνάμωση, το body positivity την πορεία της στον χώρο του θεάματος και τι θα άλλαζε, εάν γυρνούσε τον χρόνο πίσω. «Δεν υπάρχει εγχειρίδιο, δεν υπάρχει σωστός τρόπος για να πετύχεις», σημείωσε αρχικά η Σουίνι αλλά παραδέχτηκε ότι «εάν ήξερα όλα αυτά που συνοδεύουν την επιτυχία, μάλλον θα είχα ζήσει τη ζωή μου ως παιδί περισσότερο. Μεγάλωσα πολύ γρήγορα».

View this post on Instagram

A post shared by Alex (@mindlesssalami)

Η Σίντνεϊ Σουίνι αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ανυπομονεί να επαναλάβει τον ρόλο της Κάσι Χάουαρντ, στη σειρά «Euphoria». Η τρίτη σεζόν της σειράς δεν θα κάνει πρεμιέρα στο HBO πριν από το 2025, αλλά τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2024. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα για τη νέα σεζόν», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη.

Για τη Σίντνεϊ, η δουλειά της ως ηθοποιός είναι πολλές φορές θεραπευτική, κάτι σαν συναισθηματική διέξοδος. «Η Κάσι είναι σίγουρα ό,τι πιο κοντινό -ειδικά στην πρώτη σεζόν, σε μένα που έχω παίξει και σημαίνει πολλά για μένα. Αλλά είναι σχεδόν σαν ψυχοθεραπεία: μπορώ να εκτονώσω τόσα πολλά που όταν πάω σπίτι, νιώθω ελεύθερη», αποκάλυψε. Και ναι, αν και μόλις στα 26 χρόνια της έχει καταφέρει τόσα πράγματα, η Σίντνεϊ μίλησε ανοιχτά για το ότι ήταν πρόθυμη να κάνει πολλούς συμβιβασμούς για να πετύχει τα όνειρά της.

View this post on Instagram

A post shared by Ford Mustang (@fordmustang)

«Υπάρχουν κομμάτια του εαυτού μου που θέλουν να βιώσουν τη ζωή και δεν μπορούν»

«Έκανα πολύ χαμηλού προϋπολογισμού, ανεξάρτητες ταινίες, δουλεύοντας 12-14 ώρες την ημέρα». «Δεν είχα δάσκαλο, οπότε όταν γύριζα σπίτι, προσπαθούσα να προλάβω τις σχολικές μου εργασίες. Δεν πήγαινα στο χορό ή σε άλλους χορούς», σημείωσε. Και, δεν το μετανιώνει – όπως μοιράστηκε στη συνέντευξη, αλλά εύχεται να είχε βιώσει κάποια πράγματα ως έφηβη.

Μιλώντας για αυτό το project – το οποίο από κάποιους απέσπασε αρνητικά σχόλια, η ίδια άρπαξε την ευκαιρία να αναφερθεί και τον φεμινισμό. ««Συχνά με ρωτάνε: “Είσαι φεμινίστρια”; Αισθάνομαι δυνατή αγκαλιάζοντας το σώμα που έχω. Είναι σέξι και δυνατό, και δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Είμαι σε ένα βίντεο των Rolling Stones. Πόσο ωραίο και εμβληματικό είναι αυτό; Ένιωσα τόσο καλά. Όλες οι κινήσεις, όλα όσα έκανα ήταν freestyle. Θέλω να πω, ποιος άλλος μπορεί να χορεύει στην οροφή ενός κάμπριο που οδηγεί στη Sunset Boulevard με αστυνομική συνοδεία; Είναι τα ωραία πράγματα σε αυτή την καριέρα που δεν είχα ιδέα ότι θα μπορούσα να κάνω».

View this post on Instagram

A post shared by Ford Mustang (@fordmustang)

Η Σίντνεϊ Σουίνι είπε πολλά όμορφα πράγματα. Εμείς, θα κλείσουμε με αυτό: «Όλα τα σώματα είναι όμορφα. Όταν έχεις αυτοπεποίθηση και είσαι ευτυχισμένη μέσα σου, τότε αυτό φαίνεται πραγματικά στους άλλους ανθρώπους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments