Lifestyle

Τρύφωνας Σαμαράς: «Αν βρω τον κατάλληλο άντρα θα τον παντρευτώ»

Τρύφωνας Σαμαράς: «Αν βρω τον κατάλληλο άντρα θα τον παντρευτώ»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@trifonassamaras)

Τρύφωνας Σαμαράς: Πολλές φορές έχει τύχει να φλερτάρω άντρα και να είναι στρέιτ

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε για το φλερτ, το ενδεχόμενο γάμου αλλά και την προσωπική του ζωή, στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

View this post on Instagram

A post shared by Τρύφωνας Σαμαράς (@trifonassamaras)

«Δέχομαι φλερτ από άντρες. Μόνο με ένα κοίταγμα. Πολλές φορές έχει τύχει να φλερτάρω άντρα και να είναι στρέιτ» είπε αρχικά.

Για το αν έχει σκεφτεί να παντρευτεί ποτέ, ο κομμωτής είπε: «Αν έβρισκα το κατάλληλο άτομο γιατί όχι;».

Επίσης, πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει γενικά να προβάλλω τη σεξουαλικότητά μου εννοώ “χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει”. Αλλά δεν χρειάζεται, ντάξει».

Ενώ, συνέχισε: «Τα πιο θετικά σχόλια τα δέχομαι για τα πόδια μου. Ε, δεν παίζει σημαντικό ρόλο το σεξ σε μια σχέση; Όσο και να αγαπιόμαστε και να κοιταζόμαστε, άμα δεν υπάρχει σεξ δεν γίνεται».

Τρύφωνας Σαμαράς: Αν δεν κάνω τον άλλο να γελάσει, νιώθω ότι δεν πέρασα κι εγώ καλά, ότι δεν αξίζω

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έδωσε συνέντευξη και μίληε για τη συμμετοχή του στο «I’m a celebrity», αλλά και τη σχέση του με τους γονείς του.

Ο γνωστός κομμωτής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» κι αρχικά, είπε για το πέρασμά του από το ριάλιτι: «Στην αρχή, ήθελα να φύγω. Έλεγα κάθε μέρα “Θεέ μου, ας κάνω άλλη μια μέρα υπομονή”».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν περίμενα ότι θα μείνω τόσο πολύ. Μετά το συνήθισα. Ήταν υπερπαραγωγή, αλλά από πίσω είχε πολύ… πηγάδι, για να σε διώξουνε».

Όσο για τη σχέση του με τον πατέρα του, είπε: «Ο πατέρας μου έχει κλείσει τα 86, δεν του φαίνεται με τίποτα. Μου αρέσει οι γονείς μου να μπορέσουν να ζήσουν όσα δεν έχουν ζήσει πιο νέοι. Όταν πέθανε η μητέρα μου, τον πήγα ταξίδι στην Τυνησία με ένα λεωφορείο».

Για τον θάνατο της μητέρας του, δήλωσε: «Στενοχωρήθηκα πολύ, όταν έχασα τη μητέρα μου. Μου στοίχισε. Δεν ήταν έμπνευση για μένα, αλλά μετά, με τα χρόνια έμαθε. Μετά τα 50 της είχαμε μια ιδανική σχέση. Αν και δεν μου τα έλεγε όλα, τα έκρυβε».

Τέλος, είπε για τον χαρακτήρα του: «Χάνω το χιούμορ μου με την ψευτιά και την προσβολή. Εγώ αν δεν κάνω τον άλλο να γελάσει, νιώθω ότι δεν πέρασα κι εγώ καλά, ότι δεν αξίζω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments