Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη με την απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Χολγκίν

Συνάντηση Μητσοτάκη με την απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Χολγκίν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο Τρίτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 θα έχει συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο Τρίτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 θα έχει συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο Τρίτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 θα έχει συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, María Angela Holguín Cuéllar, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 20:00, ο πρωθυπουργός θα έχει συζήτηση με τον πρόεδρο του ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου Νικόλαο Μπακατσέλο, στο πλαίσιο εκδήλωσης του επιμελητηρίου με τίτλο «Fostering a Sustainable Economic Future Amidst Global Challenges», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Συνάντηση Γεραπετρίτη με την προσωπική απεσταλμένη του γγ του ΟΗΕ για την Κύπρο

Συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο María Angela Holguín Cuéllar θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης αύριο Τρίτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Χακάν Φιντάν για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, σχολιάζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

«Ναι στην θετική ατζέντα, αλλά δεν ξεχνάμε τις διαφορές μας», δήλωσε ο Χακάν Φιντάν για την ελληνοτουρκική προσέγγιση, σημειώνοντας ότι «θα πρέπει να βάλουμε «στεγανά» για το Κυπριακό, ώστε να μην επηρεάζει τη διαδικασία».

«Το γεγονός ότι προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σοβαρά διαφορετικές απόψεις σε συγκεκριμένα θέματα. Αποδίδουμε έμφαση σε ζητήματα αμοιβαία επωφελή, αλλά δεν αναιρούμε τις βασικές μας θέσεις. Αυτό ακριβώς αποτυπώνεται και στη διακήρυξη των Αθηνών», σχολίασαν διπλωματικές πηγές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments