Lifestyle

Τόνια Σωτηροπούλου: Ζήτησε από τον Σάκη Ρουβά να φιλοξενήσει καμμένες κότες [vid]

Τόνια Σωτηροπούλου: Ζήτησε από τον Σάκη Ρουβά να φιλοξενήσει καμμένες κότες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Tonia Sotiropoulou (actress)

Τόνια Σωτηροπούλου: «Έστειλα μήνυμα στον Σάκη Ρουβά για να φιλοξενήσει κάποιες κότες και δέχτηκε»

Η Τόνια Σωτηροπούλου περιέγραψε μια αστεία στιγμή, ανάμεσα σε εκείνη και τον Σάκη Ρουβά, όταν χρειάστηκε να φιολοξενήσει πυρόπληκτες κότες στο κτήμα του.

View this post on Instagram

A post shared by Tonia Sotiropoulou (@toniasotiropoulou)

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο YouTube κανάλι της Zoe Pre και είπε γελώντας: «Απλά έχουμε συστηθεί με τον άνθρωπο. Αυτή η “ομορφιά” κάθε καλοκαίρι, φωτιές… Μου λέει η Κατρίνα “έχω βρει κάτι κότες, τι θα κάνω, οι μισές είναι ψιλοκομμένες. Μήπως έχεις το τηλέφωνο του Σάκη Ρουβά, έχει κήπο και κοτέτσι”».

Η Τόνια Σωτηροπούλου συνέχισε, λέγοντας: «Μέσω Instagram, του γράφω “Σάκη γεια σου εύχομαι να είσαι καλά. Είναι πολύ παράλογο αυτό που θα διαβάσεις και θα καταλάβω αν δεν μου απαντήσεις. Βρήκαμε κάτι κότες και επειδή έχεις κοτέτσι μπορείς να τις φιλοξενήσεις; Θα τις πάρουμε πίσω”. Μου απάντησε σαν να το περίμενε το μήνυμα αυτό “βεβαίως θα καλέσεις τη γειτόνισσά μου γιατί εμείς λείπουμε”».

Όπως είπε στην πορεία η ηθοποιός, ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη κράτησαν τις κότες και τη γαλοπούλα στον κήπο τους και μάλιστα η Κάτια Ζυγούλη μίλησε με την Τόνια Σωτηροπούλου μετά από καιρό για αυτό, λέγοντάς της ότι όχι μόνο τα έχουν κρατήσει, αλλά η γαλοπούλα καταλαβαίνει και πότε να μπει και να βγει από τον χώρο της.

Τόνια Σωτηροπούλου: Ο χορός της με θέα την Ακρόπολη

Ένα βίντεο από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που πέρασε, μοιράστηκε με το κοινό της η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως αποχαιρέτησε το παλιό έτος στο κέντρο της Αθήνας, όπως μαρτυρούν κι οι αναρτήσεις της στα social media.

Στη νέα της δημοσίευση, η Τόνια Σωτηροπούλου χορεύει σε ένα μπαλκόνι, φορώντας ένα ασημένιο, αστραφτερό φόρεμα.

Πίσω της έχει θέα την Ακρόπολη. Στη λεζάντα της δημοσίευσή της, η ηθοποιός ευχήθηκε στο κοινό της. «Καλή χρονιά», έγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments