Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Φενέρ: Σπουδαία νίκη με 74-63 πέτυχε το τριφύλλι!

Παναθηναϊκός Φενέρ: Σπουδαία νίκη με 74-63 πέτυχε το τριφύλλι!

Πηγή Φωτογραφίας: [367122] EUROLEAGUE 2023 - 2024 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Φενέρ (74-63) και «πάτησε» τετράδα

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη (74-63) κόντρα στην Φενέρ για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, αφού κέρδισε μία από τις άμεσες ανταγωνίστριές του για την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» αν και δεν ξεκίνησαν καλά του ματς, πήραν το προβάδισμα στο σκορ από το δεύτερο δεκάλεπτο και δεν το άφησαν μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, με τον Κέντρικ Ναν να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην επίθεση αφού πέτυχε συνολικά 23 πόντους. Στην τέταρτη θέση, πλέον, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, με ρεκόρ 16-10.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague)

Δυνατό ξεκίνημα η Φενέρ και +6 η ομάδα του Σάρας

Η Φενέρ μπορεί να ξεκίνησε άστοχα το παιχνίδι (4/4 άστοχα τρίποντα), ωστόσο πήρε προβάδισμα με 8-5 με τον Νουά να πετυχαίνει 4 πόντους από δύο ασίστ του Καλάθη. Με αυτό τον τρόπο ο Έλληνας γκαρντ έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος παίκτης στην Ευρωλίγκα που έφτασε τις 2000 ασίστ. Η τουρκική ομάδα συνέχισε να πατάει καλύτερα στο παρκέ και προηγήθηκε με 12 πόντους (7-19), αφού οι «πράσινοι» έδειχναν ανήμποροι να ακολουθήσουν τον ρυθμό των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι, όμως, μάζεψαν την διαφορά με τους 5 πόντους του Βιλντόζα και τελικά έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο -6 (13-19).

Αλλαγή σκηνικού και +8 στο ημίχρονο οι «Πράσινοι»

Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, παρουσιάστηκε με μεγαλύτερη ένταση στο παρκέ και σταδιακά άρχισε να πλησιάζει στο σκορ. Η παρουσία του  Καλαϊτζάκη έκανε το «τριφύλλι» πιο πιεστικό στην άμυνα και σε συνδυασμό με τις επιθετικές εμπνεύσεις του Βιλντόζα, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση (25-25). Ο Παναθηναϊκός με την πιεστική του άμυνα οδήγησε τους φιλοξενούμενους σε λανθασμένες αποφάσεις και τρέχοντας ένα επιθετικό σερί 13-5, έκαναν την ανατροπή και  πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ με 8 πόντους (38-30).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments