Πολιτική

Άδωνις για υποκλοπές: Γιατί ο Ανδρουλάκης δεν κάνει μήνυση σε κανέναν;

Άδωνις για υποκλοπές: Γιατί ο Ανδρουλάκης δεν κάνει μήνυση σε κανέναν;

Πηγή Φωτογραφίας: [365849] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024" / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Γελοίο το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκο Ανδρουλάκη να προβεί σε μηνύσεις εναντίον προσώπων για το ζήτημα των τηλεφωνικών υποκλοπών κάλεσε, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το ζήτημα των τηλεφωνικών υποκλοπών, ι υπουργός Υγείας απάντησε πως «κανένας δεν έχει εμποδίσει την ελληνική δικαιοσύνη να διερευνήσει το ζήτημα των τηλεφωνικών υποκλοπών. Δεν υπάρχει κανένας θεσμικός παράγοντας, που να παρενέβη στο έργο της ελληνικής δικαιοσύνης. Υπήρξε δικαστική διερεύνηση της εισαγγελέως της ΕΥΠ. Η ελληνική δικαιοσύνη αποφάνθηκε, χωρίς να υπάρξει καμία εξωτερική θεσμική παρέμβαση στο έργο της. Έχω μάθει να σέβομαι τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Και ως προς τον κ. Δημητριάδη, αναζητήθηκαν πολιτικές ευθύνες, όχι ποινικές ευθύνες».

Αναφερόμενος, δε, στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο Ά. Γεωργιάδης υποστήριξε πως «αν ο κ. Ανδρουλάκης θεωρεί πως παρανόμως τον παρακολουθούσαν, το Σύνταγμα και η υφιστάμενη έννομη τάξη δίνει τη δυνατότητα να κατατεθεί μήνυση κατά του κ. Γρηγόρη Δημητριάδη. Όσο ο κ. Ανδρουλάκης δεν κάνει μήνυση σε κανέναν από όσους κατηγορεί, αυτό δείχνει πως έχει λερωμένη τη φωλιά του για να κάνει την πάπια και πηγαίνει στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου κατηγορεί και υβρίζει την Ελλάδα».

Σε σχέση με το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου και την ελευθεροτυπία στην Ελλάδα, ο υπουργός Υγείας το χαρακτήρισε γελοίο, λέγοντας πως «δεν το θεωρώ σοβαρό, το θεωρώ γελοίο. Και αν το πάρουμε στα σοβαρά, δηλαδή το θεωρήσουμε σοβαρό, αυτό θα σήμαινε πως η Ελλάδα ζει σε μια προδικτατορική περίοδο, όπου η κυβέρνηση ελέγχει τη δικαιοσύνη, τους θεσμούς, τα πάντα, και ότι η Ε.Ε. θα πρέπει να επανεξετάσει όλη τη χρηματοδότηση προς τη χώρα.

Και αυτό που είναι συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι Έλληνες βουλευτές είχαν το κουράγιο να πάνε σε ένα τέτοιο θεσμικό όργανο και να καταψηφίσουν την Ελλάδα – όχι τον Μητσοτάκη – κατ’ αυτόν τον τρόπο. Πρόκειται για ευρωβουλευτές ορκισμένους να υπηρετούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και ψηφίζουν υπέρ του να μας κόψουν τα λεφτά. Για να το κάνει κάποιος αυτό, πρέπει να έχει χάσει κάθε αίσθηση πατριωτισμού. Και το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη ψήφισε να κοπούν λεφτά από την Ελλάδα», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments