Πολιτική

Άδωνις: Δεν σταματούν τα χειρουργεία του Αγλαΐα Κυριακού [vid]

Άδωνις: Δεν σταματούν τα χειρουργεία του Αγλαΐα Κυριακού [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ(ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ EUROKNISSI)ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)

Άδωνις: «Προκηρύσσουμε διαρκώς θέσεις αναισθησιολόγων»

Στη δημόσια δέσμευση ότι θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά και απρόσκοπτα τα χειρουργεία στο Αγλαΐα Κυριακού, προέβη, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τα χειρουργεία στο Αγλαΐα Κυριακού, ο υπουργός Υγείας απάντησε πως «το βράδυ της Πέμπτης έγινε γνωστό πως υπάρχει θέμα με τα χειρουργεία του νοσοκομείου, έγινε γνωστή η απόφαση για αναστολή λειτουργίας των χειρουργείων. Μόλις διάβασα την είδηση, τόνισα εξ αρχής πως αποκλείεται να ισχύσει αυτή η απόφαση, με την έννοια ότι θα έβρισκα λύση σε αυτό το πρόβλημα την επομένη το πρωί. Όπως και εγένετο. Την άλλη μέρα, βρήκαμε λύση και ανεστάλη αυτή η κινητοποίηση».

Σχετικά με τον ισχυρισμό ότι ο Άδωνις βρήκε δανεικούς αναισθησιολόγους, τονίστηκε ότι «αυτό πράγματι γράφτηκε. Γιατί υπήρχε τρόπος σε τρεις ώρες να κάνω πρόσληψη αναισθησιολόγου; Ποιος άλλος τρόπος υπήρχε για να καλυφθεί το κενό;

Προφανώς η μόνη λύση ήταν να βρούμε από άλλα νοσοκομεία διαθέσιμους αναισθησιολόγους, οι οποίοι δεν θα είχαν τόσο βαρύ πρόγραμμα. Δεσμεύομαι ότι δεν θα σταματήσουν τα χειρουργεία στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα με τους αναισθησιολόγους. Τονίζω ότι κάνουμε πάρα πολλές προκηρύξεις, προκειμένου να ενισχύσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας με πρόσθετους αναισθησιολόγους», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments