Πολιτική

Τι απάντησαν οι αγρότες στην ανάρτηση Μητσοτάκη – Κλείνουν ξανά την ΕΟ Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών

Τι απάντησαν οι αγρότες στην ανάρτηση Μητσοτάκη – Κλείνουν ξανά την ΕΟ Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),«Ευχόμαστε να μην φτάσουμε και πιο κάτω από τον πάτο» λένε ενόψει της συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Ευχόμαστε να μην φτάσουμε και πιο κάτω από τον πάτο» λένε ενόψει της συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Οι πρώτες αντιδράσεις σε όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επερχόμενη συνάντησή του με τους αγρότες ήρθε από τους Θεσσαλούς αγρότες που βρίσκονται στη Λάρισα. Αυτό που σχολίασαν ιδιαίτερα ήταν η φράση του πρωθυπουργού, στην ανάρτησή του στο Facebook, πως «θα ξύσουμε τον πάτο του βαρελιού για να μειώσουμε τους παράγοντες κόστους της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής».

Αγρότες: “Ελπίζουμε το βαρέλι να είναι μεγάλο και ο πάτος πολύ χοντρός”

«Ελπίζουμε το βαρέλι να είναι πολύ μεγάλο και ο πάτος πολύ χοντρός, ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες που έχουμε και να δώσει λύση στα αιτήματά μας. Κάνουε συμβολικές δράσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξει κλιμάκωση αν δεν λυθούν τα προβλήματα. Τα αιτήματά μας αφορούν όλη την ύπαιθρο, όλη την Ελλάδα, έχουν να κάνουν και με την ακρίβεια και αυτό να το καταλάβει ο πρωθυπουργός για να δώσει λύσεις σε διαχρονικά προβλήματα» είπε εκπρόσωπος των αγροτών.

«Γιατί φτάσαμε στον πάτο του βαρελιού; Επειδή δεν λύνοτναι τα ζητήματα που έχουμε. Υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες. Ευχόμαστε να μην φτάσουμε και πιο κάτω από τον πάτο. Επόμεμος σταθμός μας η Αθήνα» πρόσθεσε άλλος.

«Γιατί να είναι άδειο το βαρέλι και να μην είναι μέχρι τη μέση, ώστε να μην βγαίνουμε τόσα χρόνια στους δρόμους για το αγροτικό προβλημα; Το κόστος παραγωγής και οι αποζημιώσεις απο τις καταστροφές στη Θεσσαλία είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε» ανέφερε αγρότης από τη Λάρισα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments