Αθλητισμός

Arsenal: Διέσυρε 6-0 εκτός έδρας την Γουέστ Χαμ

Arsenal: Διέσυρε 6-0 εκτός έδρας την Γουέστ Χαμ

Πηγή Φωτογραφίας: instagram arsenal fc, Πλέον έφτασαν στους 52, έπιασαν την Σίτι (έχει αγώνα λιγότερο) στην 2η θέση και είναι στο -2 από την Λίβερπουλ και την κορυφή.

Οι Κανονιέρηδες προηγήθηκαν 4-0 στο ημίχρονο

Απίθανη Άρσεναλ διέσυρε 6-0 εκτός έδρας την Γουέστ Χαμ στον Κυριακάτικο αγώνα της Premier League. Οι Κανονιέρηδες προηγήθηκαν 4-0 στο ημίχρονο και έκοψαν… ταχύτητα στο 2ο μέρος. Πλέον έφτασαν στους 52, έπιασαν την Σίτι (έχει αγώνα λιγότερο) στην 2η θέση και είναι στο -2 από την Λίβερπουλ και την κορυφή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arsenal (@arsenal)

Τον σχεδόν ανιαρό ρυθμό των πρώτων είκοσι περίπου λεπτών έσπασαν οι δύο απανωτές πολύ καλές ευκαιρίες του Τροσάρ στο 22ο και 23ο λεπτό. Ο Βέλγος αρχικά αστόχησε με το κεφάλι κι έπειτα είδε τον Αρεολά να σταματά εντυπωσιακά το βολέ του. Ωστόσο αυτές οι στιγμές ήταν μονάχα η… προειδοποίηση της καταιγίδας, μιας κι έπειτα οι φιλοξενούμενοι γκάζωσαν και χάθηκαν στον ορίζοντα. Στο 32′ ο Σαλιμπά άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ράις και έξι λεπτά μετά ο Σάκα έφυγε στην πλάτη της άμυνας και κέρδισε το πέναλτι από τον Αρεολά. Ο νεαρός Άγγλος ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-0 στο 41′ και στο 44′ η ιστορία επαναλήφθηκε για το 3-0. Ο Ράις εκτέλεσε το φάουλ και ο Γκάμπριελ νίκησε τους πάντες στον αέρα για να βάλει κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Αυτό μάλιστα ήταν το 16ο φετινό γκολ των Κανονιέρηδων από στημένη φάση! Το πάρτι πάντως δεν είχε τελειώσει για το πρώτο ημίχρονο, στις καθυστερήσεις του οποίου ο Τροσάρ με πανέμορφο πλασέ «ζωγράφισε» κι έδωσε αέρα τεσσάρων τερμάτων στην Άρσεναλ από πολύ νωρίς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arsenal (@arsenal)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments