Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Μεντιλίμπαρ και το μάθημα με video από τις πρώην ομάδες του

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Μεντιλίμπαρ και το μάθημα με video από τις πρώην ομάδες του

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO//EUROKINISSI

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έπιασε ήδη δουλειά στον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό να έχει μεταξύ άλλων τετ α τετ με τους αρχηγούς των ερυθρολεύκων ενόψει Φερεντσβάρος.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ Ετσεμπαρία πέφτει αμέσως στα βαθιά στον Ολυμπιακό, καθώς έχει μπροστά του τους δύο αγώνες με την Φερεντσβάρος στο Conference League και ενδιάμεσα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα.

Κατά συνέπεια, ο Βάσκος τεχνικός δεν θέλει να υπάρξει ούτε ώρα χαμένη στον Ρέντη. Ο έμπειρος τεχνικός επιθυμεί άμεσα αλλαγές και τις θέλει τώρα, γι΄ αυτό προχώρησε ήδη σε μία σειρά από κινήσεις.

Πρώτον, την Κυριακή (11/2) είχε την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους μίλησε δίνοντας τις κατευθυντήριες εντολές, κάτι το οποίο αναφέραμε από χθες.

Δεύτερον, ζήτησε από τους παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του ΟΦΗ και έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να βγουν όλοι μαζί στον αγωνιστικό χώρο του κεντρικού γηπέδου στον Ρέντη.

Και αυτό διότι, όπως επισήμανε, εκείνοι που δεν θα έκαναν κανονικά προπόνηση, θα έπρεπε να την παρακολουθήσουν για να αφομοιώσουν ορισμένα πράγματα που θα αποτελούν μόνιμα ζητούμενα καθημερινά στο πρόγραμμα.

Τρίτον, ο Μεντιλίμπαρ είχε τετ α τετ με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού, τους Φορτούνη, Ρόντινεϊ, Μασούρα, Ελ Αραμπί και Ρέτσο περνώντας τα μηνύματά του και τι θέλει στο εξής να δει από την ομάδα αγωνιστικά.

Και τέταρτον, οι συνεργάτες του Βάσκου προπονητή ετοίμασαν δύο videos για τους ποδοσφαιριστές στον Ρέντη. Το ένα αφορούσε στιγμιότυπα από αγώνες της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, Φερεντσβάρος και το άλλο από παιχνίδια των ομάδων που έχει προπονήσει ο Μεντιλίμπαρ.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο, ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να βάλει τους ποδοσφαιριστές γρήγορα στην φιλοσοφία του και στον τρόπο παιχνιδιού που ακολουθεί στις ομάδες που έχει εργαστεί, καθώς ο χρόνος πιέζει, οι αγώνες είναι αλλεπάλληλοι σε Ελλάδα και Ευρώπη και χρειάζεται όλα να γίνουν γρήγορα, αλλά κυρίως σωστά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments