Ελλάδα

Ναυτιλιακή Γλυφάδα: Ο Αιγύπτιος απολυμένος σκότωσε την ιδιοκτήτρια της εταιρείας και άλλους 2 εργαζομένους

Ναυτιλιακή Γλυφάδα: Ο Αιγύπτιος απολυμένος σκότωσε την ιδιοκτήτρια της εταιρείας και άλλους 2 εργαζομένους

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο και στη συνέχεια ανέβηκε στους ορόφους»

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε σήμερα στη Γλυφάδα, όπου ένας ένοπλος δράστης άνοιξε πυρ σε ναυτιλιακή εταιρεία. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν εντός του κτιρίου για τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος εισέβαλε οπλισμένος το πρωί πυροβολώντας, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερις άνθρωποι να σκοτωθούν. Ανάμεσά τους και ο δράστης, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου, με μια καραμπίνα δίπλα του.Σύμφωνα με πληροφορίες νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου έπεσαν οι Ηλ. Κ. , Μ. Κ. και Σπ. Βλ.

Στο κτίριο μπήκε ομάδα της ΕΚΑΜ, για να εντοπίσει τον δράστη, που είχε ταμπουρωθεί σε χώρο της εταιρείας, ενώ βρέθηκαν στο σημείο και δύο διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. Ολόκληρη η περιοχή αποκλείστηκε.

Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ αναφέρουν πως ο δράστης πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο και στη συνέχεια ανέβηκε στους άλλους ορόφους, πυροβολώντας τους συναδέλφους του.Ο δράστης που οι Έλληνες τον φώναζαν «Άρη» αλλά κατά πληροφορίες το πραγματικό του όνομα ήταν Ελ Μπουράι, ήταν πρώην εργαζόμενος της εταιρείας που είχε απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν για χρόνια επιστάτης στο σπίτι της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς.

Ίσως να εκμεταλλεύτηκε ένα κενό ασφαλείας, καθώς δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο, αλλά από το πάρκινγκ. Μόλις εισήλθε, άρχισε να πυροβολεί στους διαδρόμους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ηλικιωμένο άντρα, περίπου 70 ετών, με καταγωγή από την Αίγυπτο, που είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία.

Λόγω της επιχείρησης της ΕΛΑΣ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στα ακόλουθα σημεία:

– Λ. Ποσειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ, – Λ. Καραμανλή και Καλυψούς, – Αρτεμισίου και Ροντήρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments