Πολιτική

Άδωνις για Πάνο Βλάχο: Δεν θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη [vid]

Άδωνις για Πάνο Βλάχο: Δεν θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων "Ίδρυση, ανάπτυξη, διαχείριση και λειτουργία των Επιχειρηματικών Πάρκων - Ενιαίο πλαίσιο ρύθμισης για τους φορείς Οργανωμένων Υποδοχέων Μεταποιητικών και Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων και άλλες διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης", Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις για Πάνο Βλάχο: «Θα ήταν πιο γενναίο να πει πως έκανε λάθος»

Δεν πρόκειται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για το τραγούδι του Πάνου Βλάχου ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αποσαφήνισε τη στάση του σε σχέση με τους άκρως προσβλητικούς στίχους.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Τρίτο Πρόγραμμα, ο υπουργός Υγείας τόνισε αναφερόμενος στους στίχους του καλλιτέχνη πως «ο κ. Βλάχος, ως ηθοποιός, είναι πολύ συμπαθής. Πιστεύω πραγματικά πως είναι ταλαντούχος. Αλλά πάντα θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, κάνουν κάτι τόσο άσχημο».

«Όταν λες να βάλω στο σάκο τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε, μιλάμε για νεκρόσακο, είναι σαν να λες πως πρέπει να είναι πεθαμένοι», πρόσθεσε ο Α. Γεωργιάδης. «Αυτό όπως και να το δει κανείς ούτε καλλιτεχνική αδεία λέγεται, ούτε χιούμορ λέγεται, ούτε τίποτα.

Με βάση τη μεταγενέστερη στάση του κ. Βλάχου πιστεύω πως συνειδητοποίησε έστω και εν μέρει πως αυτό που έκανε ήταν πάρα πολύ χοντρό. Θα ήταν πιο γενναίο και τίμιο εκ μέρους του κ. Βλάχου να πει «ζητώ συγγνώμη, έκανα λάθος». Όλοι κάνουμε λάθη».

«Έχουμε παιδιά και οικογένειες, που, καλώς ή κακώς, μπαίνουν στο διαδίκτυο και βλέπουν», συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας, «δεν είναι ωραίο αυτό που έκανε ο κ. Πάνος Βλάχος. Μπορεί ο κ. Βλάχος να έχει πολιτική διαφωνία μαζί μου ή με τον κύριο Πορτοσάλτε, μπορεί να έχει ιδεολογική διαφωνία, μπορεί να ασκήσει κριτική, μπορεί να μας κοροϊδέψει. Η ιδέα «σκοτώστε τους» δεν ήταν καλή. Πάντως, δεν έχω σκοπό να προσφύγω στην Δικαιοσύνη», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments