Πολιτική

Άδωνις: Ο Πολάκης είναι ο πιο κακόψυχος βουλευτής

Άδωνις: Ο Πολάκης είναι ο πιο κακόψυχος βουλευτής

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Η αρχειοθέτηση είναι ανώτερη της αθώωσης

Για πρωτοφανή ψυχική κακία και θεαματική έλλειψη γενναιότητας και αξιοπρέπειας κατηγόρησε τον Παύλο Πολάκη ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ, ο υπουργός Υγείας πέρασε στην επίθεση απαντώντας: «Οι άνθρωποι στην πολιτική πρέπει να έχουν μια αξιοπρέπεια, μια γενναιότητα και μια συνείδηση. Κύριε Πολάκη, έχετε κατηγορήσει την κ. Θεοφυλάτου και τον κ. Πουλή, γιατί είναι συνεργάτες μου στο υπουργείο. Και είναι συνεργάτες μου γιατί είναι οι μοναδικοί διοικητικοί υπάλληλοι του ελληνικού κράτους, που απολύθηκαν με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ κατ’ εντολή του κ. Πολάκη επί τη ασκήσει διώξεως. Δεν υπάρχει άλλη τέτοια περίπτωση στο ελληνικ6ό δημόσιο και η θλιβερή πρωτιά ανήκει στον κ. Πολάκη»

«Τους έχετε απολύσει επί τη ασκήσει διώξεως, κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς του Πολάκη. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει απολύσει δύο υπαλλήλους, επειδή δεν σας αρέσουν. Δεν έχετε την στοιχειώδη γενναιότητα ενός κοινός. Ο κ. Πουλής έχει αθωωθεί για όλες τις κατηγορίες. Η κυρία Θεοφυλάτου κηρύχθηκε επίσης αθώα για όλες τις κατηγορίες, τις οποίες απηύθυνε ο κ. Πολάκης. Όλες αυτές οι αθωώσεις δεν σας έχουν κάνει να σκεφτείτε πώς ίσως να τους έχετε κατηγορήσει λανθασμένα και βεβιασμένα; Μιλάμε για ένδεκα αθωώσεις. Έχετε μια πρωτόγονη κακία μέσα σας, γιατί αντιμετωπίζετε την πολιτική με όρους εχθρού και φίλου. Είστε, κύριε Πολάκη, ο πιο κακόψυχος βουλευτής σε αυτή την αίθουσα και που γνώρισα στα 17 χρόνια που πολιτεύομαι!», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η αρχειοθέτηση είναι ανώτερη της αθώωσης

Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε σε άλλα πραγματικά περιστατικά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Άδωνι, «τίποτα από όσα λέει ο κ. Πολάκης δεν έχει αποδειχθεί. Και αυτό γιατί υπάρχει ακόμη δικαστήριο. Και προσωπικά, σέβομαι τη Δικαιοσύνη και έχω εμπιστοσύνη στα θεσμικά όργανά της.

Ο κ. Πολάκης με κατηγορεί και λέει πως είμαι αρχειοθετημένος, αλλά αγνοεί πως η αρχειοθέτηση είναι ανώτερη της αθώωσης. Αρχειοθέτηση σημαίνει πως η φίλη του Πολάκη κ. Τουλουπάκη δεν βρήκε ούτε αποχρώσες ενδείξεις για να μου ασκήσει δίωξη.

Και ενημερώνω το Σώμα για ένα τρικ που έκανε ο Πολάκης. Ο Πολάκης είπε να παραιτηθούμε από την παραγραφή για να πάμε να δικαστούμε και οι δύο. Δεν έχετε καμία παραγραφή κ. Πολάκη. Εγώ δεν σας κατηγορώ για απιστία, σας κατηγορώ πως πήρατε λεφτά. Αυτό είναι ξέπλυμα χρήματος και δεν μπορείτε να πάτε σε παραγραφή. Άρα, ό,τι είπατε είναι show!»

«Και ενημερώνω το Σώμα», συμπλήρωσε ο υπουργός Υγεία, «πως ο Πολάκης πήρε λεφτά και καταθέτω την έκθεση της ελεγκτικής αρχής διαφάνειας του ελληνικού κράτους. Έψαξε όλο το ΚΕΕΛΠΝΟ. ‘Εβγαλε όλη την περίοδο Γεωργιάδη τζάμι, δεν βρήκε το παραμικρό. Βρήκε όμως μια σειρά τιμολογίων, που κινούν το νομικό ενδιαφέρον. Έχετε πληρώσει 50.000 ευρώ για τη φύλαξη του υφυπουργού Υγείας. Μα δεν υπάρχει υφυπουργός Υγείας. Πληρώσατε 50.000 ευρώ για να φυλάνε το γραφείο ενός ανθρώπου που δεν υπήρχε! Και λέτε πως βρήκατε την εταιρεία φύλαξης στο ΚΕΕΛΠΝΟ από προγενέστερους υπουργούς Υγείας. Και σε αυτό ψεύδεστε! Στα τέλη του 2015, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ενέταξε την εταιρεία φύλαξης στο δημόσιο λογιστικό. Ήσασταν υποχρεωμένοι να την διώξετε την ίδια μέρα και να κάνετε διαγωνισμό. Δεν κάνατε όμως διαγωνισμό. Βγήκε δικαστική απόφαση να την διώξετε, αλλά δεν την διώξατε!».

Μπερδέψατε την σύζυγό μου με την…. κ. Ζαχαρούλα Μανωλίδου!

Ο υπουργός Υγείας δεν παρέλειψε να υπερασπιστεί την ηθική ακεραιότητα της συζύγου του. Ο Άδωνις αποκατέστησε την αξιοπρέπεια και την ηθική υπόσταση της συζύγου του, λέγοντας πως «κατηγορήσατε τη σύζυγό μου. Λέγεται πράγματι Μανωλίδου. Αλλά λέγεται Ευγενία Μανωλίδου και δεν έχει αναμιχθεί ποτέ στο βουλευτικό και το υπουργικό μου έργο. Ποτέ δεν έχει αναμιχθεί ποτέ σε πολιτικές δραστηριότητές μου. Η απλή συνωνυμία χρησιμοποιήθηκε σε βάρος του πολιτικού αντιπάλου. Ο κ. Πολάκης ισχυρίστηκε ψευδώς πως βρήκε τα χαρτάκια με τα ρουσφέτια της. Η σύζυγός μου όμως ουδέποτε έχει ασχοληθεί με το ΚΕΕΛΠΝΟ ή με οτιδήποτε αφορά τη δική μου καριέρα. Πρόκειται όμως, όχι για την Ευγενία Μανωλίδου, αλλά για την κ. Ζαχαρούλα Μανωλίδου, η οποία είναι υπεύθυνη προσλήψεων του ΚΕΕΛΠΝΟ. Και ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τη σύζυγό μου!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments