Πολιτική

Άδωνις: Επιμένω ότι ο Πολάκης πήρε χρήματα [vid]

Άδωνις: Επιμένω ότι ο Πολάκης πήρε χρήματα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Άδωνις: Μπορεί να τα έχει βάλει ακόμα και στον λογαριασμό του

Την πεποίθησή του ότι ο Παύλος Πολάκης έχει πάρει χρήματα όταν ήταν αναπληρωτής υπουργός Υγείας, επαναδιατυπώνει, σε σημερινή συνέντευξή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο υπουργός Υγείας τόνισε: «Κατέθεσα στη Βουλή την έκθεση από την εθνική αρχή διαφάνειας. Η έκθεση αυτή έχει διαβιβαστεί στις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες θα κάνουν το καθήκον τους.

Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, γίνεται λόγος για διακίνηση πλαστών και εικονικών τιμολογίων. Στη νομική γλώσσα, τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια είναι μαύρο χρήμα. Τα τιμολόγια γράφουν επάνω με εντολή του Παύλου Πολάκη. Η εταιρεία φύλαξης έδωσε χρήματα και ο Παύλος Πολάκης πήρε χρήματα. Είναι μια εταιρεία που έχει πάρει μαύρα χρήματα με πλαστά τιμολόγια. Άρα, κάποια συναλλαγή έγινε. Η υπόθεση έχει σταλεί στον εισαγγελέα. Οι επόμενες κινήσεις θα είναι εισαγγελικές. Μπορεί τα λεφτά να τα έχει βάλει ο Παύλος Πολάκης και στον λογαριασμό του! Αν είχαν βρει ένα τιμολόγιο σε βάρος μου, θα με είχαν προφυλακίσει!», είπε ο υπουργός Υγείας.

«Σε όλες τις αιτήσεις άρσης ασυλίας, που έχουν έρθει στη Βουλή, ο Πολάκης δεν παραιτείται ποτέ. Αντιθέτως, εγώ ζητώ να αρθεί η ασυλία μου για να λάμψει η δικαιοσύνη», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η εικόνα του κυρίου Πολάκη που, δήθεν, δεν έχει βάλει τα χέρια στο μέλι, πάει περίπατο. Από την αρχή έλεγα ότι κάτι δεν πάει καλά. Αυτός που είναι τίμιος, δεν το φωνάζει ότι είναι τίμιος», ολοκλήρωσε το συλλογισμό του ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments