Πολιτική

Άδωνις: Ας μου κάνει δέκα αγωγές ο Πολάκης [vid]

Άδωνις: Ας μου κάνει δέκα αγωγές ο Πολάκης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Στην αντιπαράθεσή του με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη  και στη συνέχεια που έδωσε στην αντιπαράθεσή του με τον υπουργό Υγείας, λέγοντας ότι θα καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του, εάν δεν ζητήσει συγγνώμη, αναφέρθηκε, μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Θα του κάνω άλλες τόσες

Στην αντιπαράθεσή του με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη  και στη συνέχεια που έδωσε στην αντιπαράθεσή του με τον υπουργό Υγείας, λέγοντας ότι θα καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του, εάν δεν ζητήσει συγγνώμη, αναφέρθηκε, μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

«Πρόκειται περί αστειότητος. Ο κ. Πολάκης ο οποίος αναφέρεται σε εμένα ως ο αδιευκρίνιστος λαδέμπορας, τολμάει να μιλάει και να μου κάνει αγωγή; Ας μου κάνει δέκα αγωγές. Θα του κάνω κι εγώ άλλες τόσες», είπε ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε πως υπάρχουν και έχουν βρεθεί τιμολόγια που έχουν πληρωθεί με εντολή του Παύλου Πολάκη και τα οποία ο έλεγχος της Ανεξάρτητης Αρχής τα χαρακτηρίζει πλαστά και εικονικά. «Η ουσία δεν αλλάζει. Αυτά όλα θα τα στείλω στις αρμόδιες αρχές, ήδη για κάποια από αυτά έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές. Και τα περαιτέρω θα τα πει στον φυσικό του δικαστή, αυτός πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό που τόσα χρόνια το έπαιζε κι αθώος», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, το βράδυ της Τρίτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας, είπε πως αν δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη και δεν ανακαλέσει τα όσα είπε τις προηγούμενες ημέρες, θα κατατεθεί αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments