Πολιτική

ΝΔ: Καταδικάζουμε τη στοχοποίηση δημοσιογράφων και πολιτικών με καταδρομικές ενέργειες εναντίον τους

ΝΔ: Καταδικάζουμε τη στοχοποίηση δημοσιογράφων και πολιτικών με καταδρομικές ενέργειες εναντίον τους

Πηγή Φωτογραφίας: ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη θα δώσουν την απάντηση που οφείλουν, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τη στοχοποίηση δημοσιογράφων και πολιτικών εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει, με τον πιο έντονο τρόπο, τη στοχοποίηση δημοσιογράφων και πολιτικών με καταδρομικές ενέργειες εναντίον τους, στα σπίτια και στα γραφεία τους. Απόπειρες εκφοβισμού και τρομοκράτησης δεν χωρούν σε δημοκρατικά πολιτεύματα.

Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη θα δώσουν την απάντηση που οφείλουν.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε την άμεση καταδίκη των πράξεων αυτών από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Η σιωπή σημαίνει ανοχή και η ανοχή είναι απαράδεκτη».

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.