Αθλητισμός

Παναθηναϊκός εναντίον Λαμία: Τερίμ: “Έπρεπε να κερδίσουμε”

Παναθηναϊκός εναντίον Λαμία: Τερίμ: “Έπρεπε να κερδίσουμε”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Φατίχ Τερίμ στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τη Λαμία τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κερδίσει

Ο Φατίχ Τερίμ στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τη Λαμία τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κερδίσει

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να λυγίσει το εμπόδιο της Λαμίας, με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Ο Φατίχ Τερίμ δήλωσε μετά το ματς ότι η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει, να πετύχει περισσότερα γκολ και να αντιδράσει διαφορετικά στις φάσεις των γκολ της Λαμίας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα λεπτά των καθυστερήσεων, καθώς δεν κατάλαβε γιατί δόθηκαν μόνο πέντε λεπτά, λόγω των διακοπών που υπήρχαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φατίχ Τερίμ στην COSMOTE TV: Δεν έχει καμία σχέση με τύχη. Έπρεπε να κερδίσουμε, ήρθαν πάνω δύο φορές και τα δύο έγιναν γκολ. Εκεί κάναμε λάθος, έπρεπε να βάλουμε και περισσότερα γκολ. Δεν μπορούμε να πούμε για τύχη.

Τραυματίστηκαν δύο παίκτες μας, αλλά θα έπρεπε να κερδίσουμε. Η νίκη ήρθε στα χέρια μας, αλλά δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τις σταθερές μπάλες που μας έκαναν φάσεις. Βέβαια δεν έχω καταλάβει γιατί δόθηκαν μόνο πέντε λεπτά καθυστερήσεις με τόσες διακοπές“.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments