Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Επιμένει στο ερωτηματολόγιο παρά τις αντιδράσεις

Στέφανος Κασσελάκης: Επιμένει στο ερωτηματολόγιο παρά τις αντιδράσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης επιμένει στο ερωτηματολόγιο παρά τις αντιδράσεις που εκφράστηκαν από στελέχη του κόμματος.

Η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ηλεκτρισμένο κλίμα επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του συνεδρίου. Αφορμή αυτή την φορά η απόφαση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη να προχωρήσει σε εσωκομματικό δημοψήφισμα, ζητώντας την άποψη των μελών του κόμματος ακόμα και για το ενδεχόμενο να αλλάξει το σήμα ή το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από κορυφαία στελέχη όπως η Όλγα Γεροβασίλη, ο Χρήστος Σπίρτζης και ο Πάνος Ρήγας. Ωστόσο, ο κ. Κασσελάκης με ανάρτησή του επιμένει στην απόφασή του.

Σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης επιμένει στο ερωτηματολόγιο παρά τις αντιδράσεις που εκφράστηκαν από στελέχη του κόμματος.

«Ο προοδευτικός κόσμος από το 2019 μάς φωνάζει “αλλάξτε τα όλα”», τονίζει στην ανάρτηση – απάντηση του ο Στέφανος Κασσελάκης επιμένοντας στην πρόταση του για το ερωτηματολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ που τίθεται το ερώτημα αλλαγής ονόματος, λογοτύπου, ακόμα και δομής. Η πρόταση του αυτή προκάλεσε σειρά αντιδράσεων εντός του κόμματος ελάχιστα 24ωρα πριν από το συνέδριο του κόμματος.

«Παροτρύνω όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο», τονίζει και προσθέτει πως «οι απαντήσεις σας θα είναι αρωγός και για εμένα και για τα Όργανα του κόμματος στις αποφάσεις μας. Δε μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία ειδήσεων αλλά για μία διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας».

Τέλος, απευθύνει και κάλεσμα προς όλους τους προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ «να ενισχύσουν τη μόνη εναλλακτική στην κυβερνητική δυστοπία, και να στηρίξουν την προσπάθειά μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments