Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Μέσα και ο Τάισον για Λεωφόρο αλλά.. περιμένει [vid]

ΠΑΟΚ: Μέσα και ο Τάισον για Λεωφόρο αλλά.. περιμένει [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Λίγες ώρες πριν την σέντρα του επαναληπτικού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο θα γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ αν τελικά ο Τάισον θα μπορέσει να βοηθήσει τον Δικέφαλο του Βορρά να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου ματς και να είναι αυτός που θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Τάισον προπονήθηκε ξανά σε φουλ ρυθμούς

Λίγες ώρες πριν την σέντρα του επαναληπτικού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο θα γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ αν τελικά ο Τάισον θα μπορέσει να βοηθήσει τον Δικέφαλο του Βορρά να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου ματς και να είναι αυτός που θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βραζιλιάνος άσος αποβλήθηκε στο πρώτο ματς της Τούμπα με την ποινή της τιμωρίας του να είναι δύο αγωνιστικές. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έκαναν έφεση κατά της απόφασης με την εκδίκαση της να διεξάγεται το πρωί της Τετάρτης (21/2).

Πάντως ο Τάισον που αντιμετώπιζε ένα μυϊκό πρόβλημα, μπήκε κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας (19/2) και θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ συνέχισε με πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments