Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Υπέγραψε έως το 2029 ο Εμπαπέ!

Ρεάλ Μαδρίτης: Υπέγραψε έως το 2029 ο Εμπαπέ!

Πηγή Φωτογραφίας: instagram k.mbappe, Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο Γάλλος επιθετικός και η «βασίλισσα» έχουν εδώ και δύο εβδομάδες υπογράψει συμφωνία που λέει ότι ο αρχηγός των «τρικολόρ» θα είναι από την 1η Ιουλίου και για πέντε σεζόν κομμάτι του ρόστερ των Μαδριλένων. Σε 133 ημέρες λοιπόν το σίριαλ Μπαπέ θα τελειώσει και επίσημα! Παίκτης και σύλλογος βρήκαν τη χρυσή τομή καλύπτοντας αμφότεροι τις επιθυμίες τους και ενώνουν... επιτέλους τη μοίρα τους.

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να θεωρείται ο Κιλιάν Εμπαπέ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο Γάλλος επιθετικός και η «βασίλισσα» έχουν εδώ και δύο εβδομάδες υπογράψει συμφωνία που λέει ότι ο αρχηγός των «τρικολόρ» θα είναι από την 1η Ιουλίου και για πέντε σεζόν κομμάτι του ρόστερ των Μαδριλένων. Σε 133 ημέρες λοιπόν το σίριαλ Μπαπέ θα τελειώσει και επίσημα! Παίκτης και σύλλογος βρήκαν τη χρυσή τομή καλύπτοντας αμφότεροι τις επιθυμίες τους και ενώνουν… επιτέλους τη μοίρα τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Στην τέταρτη προσπάθειά του, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ολοκλήρωσε όπως όλα δείχνουν το πολυπόθητο deal. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ισπανικού Μέσου, οι Μαδριλένοι μίλησαν με τον Μπάπε τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου για να δουν αν υπάρχει ακόμα επιθυμία συνεργασίας μαζί τους τον Ιούλιο. Αφού έλαβε το πράσινο φως από τον Γάλλο, ο διευθύνων σύμβουλος, Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ, ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με τη μητέρα και ατζέντη του παίκτη Φαϊζά Λαμαρί.

Οι «Los Blancos» κατέληξαν σε συμβιβασμό για τα δικαιώματα εικόνας, αλλά τον έκαναν δικό τους με ένα ποσό πολύ μειωμένο σε σύγκριση τόσο με αυτό που έπαιρνε στην Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και με αυτό που του είχαν προσφέρει το 2022. Το deal περιλαμβάνει μπόνους υπογραφής μικρότερο από 50 εκατ. ευρώ. Ο Εμπάπε αναμένεται να παρουσιαστεί στο κοινό της Ρεάλ Μαδρίτης κάποια στιγμή από την πρώτη Ιουλίου και μετά, μεταξύ της συμμετοχής του στο Euro και στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη Γαλλία.

Όταν ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Παρί την περασμένη Τρίτη για να τον ενημερώσει ότι στις 30 Ιουνίου θα αποχωρούσε από τον σύλλογο, εκείνος του ζήτησε να μην του παρουσιάσει καμία νέα πρόταση ανανέωσης. Ο λόγος ήταν ότι είχε ήδη βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για πέντε σεζόν, όπως υποψιαζόταν εδώ και καιρό η Παρί. Αυτή η συνομιλία έγινε σε κλίμα εγκαρδιότητας, επειδή από τότε που έκανε την επίσημη επικοινωνία τον Ιούνιο του περασμένου έτους ότι δεν θα «ενεργοποιούσε» την προαιρετική τρίτη σεζόν στο συμβόλαιό του, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί γνώριζε ότι οι επιλογές του να τον πείσει ξανά είχαν μειωθεί σημαντικά.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments