Lifestyle

Νίκος Αναδιώτης: Το Ευαγγέλιο λέει ξεκάθαρα ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία [vid]

Νίκος Αναδιώτης: Το Ευαγγέλιο λέει ξεκάθαρα ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Nikos Anadiotis

Νίκος Αναδιώτης για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: Ήταν μια μέρα θλιβερή για εμένα

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με το νομοσχέδιο και προκάλεσαν αντιδράσεις.

View this post on Instagram

A post shared by Nikolaos Anadiotis (@nikos_anadiotis)

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ανέφερε αρχικά, πως ο ίδιος δεν επιβάλλει τις απόψεις του, ενώ τόνισε πως έχει στο περιβάλλον του ανθρώπους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ανέφερε: «Δεν βλέπω κάποιον που έχει διαφορετικές προτιμήσεις από μένα ως κάτι διαφορετικό σαν οντότητα ή σαν προσωπικότητα. Έχω συνυπάρξει, συμβιώσει με πάρα πολλούς ανθρώπους και για πάνω από 10 χρόνια, που έχουν αυτούς τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θα ήθελα και θα παρακαλούσα ειλικρινά, ένας που έχουμε συνεργαστεί να πει αν τον έχω προσβάλλει σαν πρόσωπο και να του ζητήσω ταπεινά συγγνώμη».

Όσο για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, που υπερψηφίστηκε, δήλωσε: «Χάρηκα πολύ που έγινε ονομαστική ψηφοφορία, για να είναι πιο ξεκάθαρο προς όλους ποιοι το ψήφισαν. Ήταν μια μέρα θλιβερή για εμένα, δεν μου άρεσε που νομοθετήθηκε όχι τόσο τα δικαιώματα ως προς την κοινωνία των ανθρώπων που θέλουν να συζούν, αλλά για την επέκταση που έχει αυτό στα παιδιά».

Τέλος, για το ενδεχόμενο κάποιο από τα παιδιά του να του ανακοίνωνε μελλοντικά πως έχει έναν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, δήλωσε: «Ένας γονιός οφείλει να δέχεται τα παιδιά του οποιαδήποτε επιλογή και να κάνουν αυτά, δεν θα σταματήσω να τα αγαπάω επειδή θα επιλέξουν να κάνουν μια ληστεία αύριο μεθαύριο».

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Αν θα το δεχτώ και αν θα το συμφωνήσω, φυσικά θα με βρει αντίθετο. Άλλο συμφωνώ και άλλο δέχομαι, το παιδί του νομίζω ότι κάθε γονιός το δέχεται όπως είναι και με ό,τι κι αν επιλέξει στη ζωή του, μέχρι να κλείσει τα μάτια του».

Ο Νίκος Αναδιώτης επανήλθε με νέες δηλώσεις για τα ομόφυλα ζευγάρια και το ζήτημα της τεκνοθεσίας. Ο ηθοποιός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και δήλωσε, πως κατά τη δική του κρίση, «η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία».

Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Διαφωνώ και με τον γάμο μεταξύ ομόφυλων και θα προτιμούσα ιδανικά στο δικό μου μυαλό όλοι οι άνθρωποι να έρχονται εις γάμο κοινωνία μέσα στην εκκλησία. Διαφωνώ και με τον πολιτικό γάμο ιδανικά, κατά τη δική μου κρίση. Δεν μπορώ να αποτρέψω το οτιδήποτε ούτε να να μεταπείσω κάποιον».

Στην πορεία, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην έννοια του γάμου, λέγοντας: «Γιατί να το βαφτίσουμε γάμο; Τι είναι γάμος; Άνδρας και γυναίκα, ό,τι γνωρίζουμε. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τίποτα άλλο. Το ότι συμβαίνει σε άλλα κράτη δεν είμαι σε θέση να το κρίνω. Εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται στη δικιά μας την πατρίδα. Δεν είναι όλα τα ευρωπαϊκά κράτη που το δέχονται αυτό, όπως γνωρίζω ας πούμε, η Ιταλία δεν το αποδέχεται αυτό. Θα μου πεις, κάποιο ζευγάρι μπορεί να πάει στο εξωτερικό να το κάνει αυτό και να έρθει να ζήσει στην Ελλάδα. Εμείς είμαι λίγο αντίθετος στο να το νομιμοποιήσουμε».

Έπειτα, ο Νίκος Αναδιώτης διερωτήθηκε: «Έχουν να κερδίσουν ως προς τα δικαιώματα τα κοινωνικά, κάτι περισσότερο από αυτά που έχουν μέχρι ώρας;» και έφερε την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα, που του έκανε σχόλιο, ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι.

Ακόμη, ο ίδιος είπε: «Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία του καθενός είναι και δικαίωμά του στη ζωή. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνο με τις επιθυμίες μας» και πρόσθεσε: «Θέλεις να το κάνεις γνωστό, να το επισημοποιήσεις να το δημοσιοποιήσεις παντού. Δεν καταλαβαίνω τα δικαιώματα που έχουν να κερδίσουν με αυτό. Αφού στην κοινωνία είναι ίσοι και στις δουλειές όλες μια χαρά δουλεύουν και αποδεκτοί είναι απ΄ όλους. Αλλά τα παιδιά είναι κάτι άλλο. Τα δικαιώματα του παιδιού υπερασπίζομαι, είναι περισσότερα από αυτά που έχουμε εμείς».

Τέλος, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία. Μόνο αμαρτία είναι, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν είναι αρρώστια. Δεν είναι η μόνη αμαρτία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments