Πολιτική

Άδωνις: Σόου υποκρισίας του Πολάκη [vid]

Άδωνις: Σόου υποκρισίας του Πολάκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Σε ένα σόου ψεύδους και υποκρισίας επιδόθηκε (και) σήμερα ο Παύλος Πολάκης, με βάση όσα διαδραματίστηκαν στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Επαναλαμβανόμενα τα ψεύδη του

Σε ένα σόου ψεύδους και υποκρισίας επιδόθηκε (και) σήμερα ο Παύλος Πολάκης, με βάση όσα διαδραματίστηκαν στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Στη δίκη για τις δήθεν παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ κατά τη διετία 2013 – 2014, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ προσήλθε για να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας, αλλά, για κακή του τύχη, στην δικαστική αίθουσα βρισκόταν και ο νυν υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Με ύφος τσάμπα μάγκα, ο Πολάκης φώναξε «εδώ είμαστε», όταν κλήθηκε να καταθέσει από το προεδρείο, για να λάβει όμως την μάλλον πληρωμένη απάντηση από τον υπουργό Υγείας, ο οποίος είπε με σταθερή φωνή «κι εγώ εδώ είμαι!».

Έχοντας ενδυθεί το ένδυμα του «αγέρωχου Κρητικού» και του «αλύγιστου αριστερού», ο Πολάκης συνέχισε να επιδίδεται σε αυτό το κακόγουστο σόου υποκρισίας, επιτιθέμενος στην δικηγόρο υπερασπίσεως. Σε βοήθεια του Χανιώτη βουλευτή έσπευσε ο δικηγόρος του κ. Απατσίδης, ο οποίος συμβούλεψε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επικαλεστεί κάποια δικαιολογία: «Πες ότι έχεις κάτι επείγον για να φύγεις», ήταν τα λόγια του κ. Απατσίδη.

Αμέσως μετά, και ενώ βρισκόταν στο βήμα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ο Παύλος Πολάκης σήκωσε το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να μιλάει, ισοπεδώνοντας κάθε έννοια σεβασμού προς τους στοιχειώδεις δικονομικούς κανόνες.

Η υποκρισία, ωστόσο, του βουλευτή Χανίων έφθασε στο απόγειό της, κορυφώθηκε όταν καταδέχθηκε να ακολουθήσει τον δικηγόρο κ. Απατσίδη στην φασαρία που έστησε, προκειμένου να επιτύχουν την διακοπή της δίκης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πολάκης επικαλείται, ποδοπατώντας τους όρκους που ως γιατρός έχει δώσει, ασθενείς και χειρουργεία σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, για να υποκριθεί πιεστικό και μεγάλο φόρτο εργασίας.

Με βάση το πιο πρόσφατο κρούσμα υποκρισίας και ψεύδους, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε επικαλεστεί και πάλι χειρουργικές υποχρεώσεις σε ΜΕΘ, προκειμένου να μην παραστεί στην κρίσιμη κοινοβουλευτική ψηφοφορία για το νομοσχέδιο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών. Το ψεύδος είχε εντοπιστεί και αναδειχθεί όμως από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος τον είχε εγκαλέσει για υποκριτική στάση και συμπεριφορά.

Το ψέμα, ωστόσο, λειτούργησε σήμερα, η δίκη διεκόπη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα συνεχιστεί, αγνοώντας τις υποκριτικές πιρουέτες του πρώην υπουργού Υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments