Πολιτική

Κέρδισε την μάχη ενόψει Συνεδρίου ο Κασσελάκης: Πέρασε ο «εκλεκτός» τους για πρόεδρος του σώματος

Κέρδισε την μάχη ενόψει Συνεδρίου ο Κασσελάκης: Πέρασε ο «εκλεκτός» τους για πρόεδρος του σώματος

Πηγή Φωτογραφίας: [364977] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο Πάνος Ρήγας επικράτησε του Νίκου Μαδεμλή στην ΚΟΕΣ

Μια πρώτη τροχιοδεικτική «μάχη», ενόψει της σύγκρουσης που αναμένεται στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ξεκινάει αύριο Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στο γήπεδο του Ταε Κβο Ντο, με ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, διεξήχθη νωρίτερα στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου.

Η πρόταση των γραμματέων του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου και Γιώργου Βασιλειάδη για την τιμητική μεν, αλλά όχι ιδιαίτερα καθοριστική θέση του προέδρου του Συνεδρίου, ήταν για τον πρώην γραμματέα του κόμματος Πάνο Ρήγα. Η πρόταση στηρίχτηκε από τα στελέχη που έχουν αναφορές είτε στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη είτε στον Νίκο Παππά.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Σπίρτζης πρότεινε τον ΠΑΣΟΚογενή, Νίκο Μαδεμλή, τον οποίο στήριξε και η ομάδα του πρόσκειται στον Διονύση Τεμπονέρα. Αρχικά είχε προταθεί το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Χάρης Τσιόκας, ο οποίος ήταν μεταξύ των λιγοστών στελεχών του κόμματος που είχε βρεθεί στην πρόσφατη εκδήλωση για την Κεντροαριστερά, που το κόμμα -αρχικά- καταδίκαζε.

Η πρώτη μάχη κρίθηκε υπέρ του Πάνου Ρήγα με ψήφους 24 έναντι 14 που έλαβε ο Νίκος Μαδεμλής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments