Lifestyle

Νίκος Γκέλια: «Η γυναίκα μου είναι μεγαλυτερή μου και μοιάζει 18 χρονών με εκνευρίζει αφάνταστα»

Νίκος Γκέλια: «Η γυναίκα μου είναι μεγαλυτερή μου και μοιάζει 18 χρονών με εκνευρίζει αφάνταστα»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/(@gelianikos)

Νίκος Γκέλια: "Με γοήτευσε το ότι είναι μεγαλύτερή μου και ότι επαγγελματικά δραστηριοποιείται σε διαφορετικό κλάδο, είναι μηχανικός"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Γκέλια στο περιοδικό «Hello» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

View this post on Instagram

A post shared by Νίκος Γκελια (@gelianikos)

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Το Ναυάγιο» και υποδύεται τον Βασίλη Χρήστου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σύζυγό του, η οποία είναι 6 χρόνια μεγαλύτερή του, ενώ αναφέρθηκε και στους δύο θανάτους αγαπημένων προσώπων του.

Τι είδες στη γυναίκα σου και είπες «εδώ είμαστε»;

Με μάγεψε η ομορφιά της. Με γοήτευσε το ότι είναι μεγαλύτερή μου και ότι επαγγελματικά δραστηριοποιείται σε διαφορετικό κλάδο, είναι μηχανικός. Με κέρδισε, επίσης, ο αυτοσαρκασμός της. Είναι πολύ ωραίο ο άλλος να έχει χιούμορ και μάλιστα να διακωμωδεί πρωτίστως τα δικά του θέματα. Το θεωρώ δείγμα ευφυΐας. Κι επιστρέφω στο θέμα της ηλικίας, για να σου πω ότι ενώ είναι 6 χρόνια μεγαλύτερή μου, μοιάζει με 18 χρονών. Αυτό με εκνευρίζει αφάνταστα. Είχαμε πάει στη Γερμανία, όπου με κάλεσαν για μια ταινία, και σε ένα μπαρ εμένα με άφησαν να περάσω κανονικά, ενώ στη γυναίκα μου ζήτησαν ταυτότητα.

Και σήμερα τι σας κρατά μαζί;

Είναι πάρα πολλά. Είναι ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων, πραγμάτων και κοινών εμπειριών.

Καταλαβαίνω ότι η σύζυγός σου, για να είναι με έναν άνθρωπο μικρότερό της, εμφανίσιμο και αναγνωρίσιμο, είναι μια γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Σίγουρα, ναι. Είναι εξαιρετική. Και με έχουν βοηθήσει πολύ ο χαρακτήρας και η αποφασιστικότητά της στο πώς να διαπραγματεύομαι τα οικονομικά στη δουλειά μου. Είμαι πολύ κακός στο να μιλάω για χρήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments