Lifestyle

Συγκινήθηκε η Καινούργιου: «Η γιαγιά μου πριν πεθάνει θέλει να δει ένα δισέγγονο» [vid]

Συγκινήθηκε η Καινούργιου: «Η γιαγιά μου πριν πεθάνει θέλει να δει ένα δισέγγονο» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Katerina Kainourgiou Official

Τι έφερε δάκρυα στην παρουσιάστρια από το βίντεο;

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας ένα βίντεο της Όλγας Κιουρτσάκη που πηγαίνει το νεογέννητο μωρό της να το δει η γιαγιά της.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Η μητέρα της Άντζελας Δημητρίου έφυγε από τη ζωή πριν από ένα 24ωρο και η Κατερίνα Καινούργιου συγκινήθηκε αναλογιζόμενη τη δική της γιαγιά.

Μάλιστα όπως είπε με δάκρυα στα μάτια, της έχει ζητήσει να ζήσει για να δει κι εκείνη δισέγγονο.

45χρονος «παλαιοχριστιανός» στην Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα κάνω το DNA για να φακελώσουν την οικογένειά μου»

Με το θέμα του 45χρονου αυτοαποκαλούμενου παλαιοχριστιανού ασχολήθηκε η Super Κατερίνα που φιλοξένησε την αδελφή του. Σε χαμηλούς τόνου, η Δήμητρα Καλαϊτζιδάκη προσπάθησε να εξηγήσει ότι ο αδελφός της δεν είναι εγκληματίας, ούτε παραμέλησε τα παιδιά του.

Μάλιστα όπως ανέφερε όταν ρωτήθηκε, πιστεύει ότι ο αδελφός της δεν ξέρει πού είναι τα παιδιά του και πως η σύζυγός του τρόμαξε από τη δημοσιότητα γι’ αυτό και εξαφανίστηκε.

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος Ερέτριας που κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για την τηλεργασία του 45χρονου Μανώλη και το εργασιακό του παρελθόν.

Μάλιστα υπάρχει φημολογία ότι σταμάτησε να πληρώνεται από τον Δήμο καθώς είναι σε εξέλιξη πειθαρχική έρευνα.

«Δεν κατάφερα να μιλήσω μαζί του όταν το ζήτησα. Μου είπαν ότι κάνει αυτή τη δουλειά εξ αποστάσεως λόγω κορονοϊού και ότι έχει το δικαίωμα. Ήταν στον τομέα της καθαριότητας στον τομέα των καυσίμων, δεν καθάριζε. Δεύτερη φορά για αυτό το άτομα ενημερώθηκα όταν ήταν σε αργία από τον Δήμο Ηλιούπολης γιατί δημιουργούσε προβλήματα.

Δεν μπορεί να τον διώξει ο Δήμος αν δεν παρέμβει το κράτος» εξήγησε ο πρώην αντιδήμαρχος.

Η αδελφή του Μανώλη μίλησε και για την εικόνα του αδελφού της να περιμένει έξω από το Παίδων να δει το παιδί του που βρίσκεται εκεί με εντολή εισαγγελέα. «Ντροπή να μην τον αφήνουν» είπε.

Στην εκπομπή μίλησε και ο πεθερός του 45χρονου που ισχυρίζεται ότι η κόρη του είναι μαζί του διότι της «άλλαξε μυαλά» όπως είπε. «Δεν έχω μιλήσει με τη Σεβαστή. Έχω πάρα πολλά χρόνια να μιλήσω. Μάλλον της έκανε πλύση εγκεφάλου ο Μανώλης. Στεναχωρηθήκαμε όταν είδαμε τις εικόνες. Στην αρχή μια χαρά ήταν όλα. Είχε κάποιες ιδιοτροπίες ο Μανώλης. Να τη δεχτώ πίσω για πόσο; Ένα σπίτι 6ο τετραγωνικά έχω, να έρθουν να κάνουν να μπάνια τους, αλλά παραπάνω δεν μπορώ».

Στην εκπομπή μίλησε και ο θείος του 45χρονου ο οποίος έκανε παράπονα ότι όλοι ασχολούνται με έναν «φτωχοδιάβολο» για τον οποίο δεν ενδιαφέρθηκαν σοβαρά οι κρατικές υπηρεσίες παρά για να του κόψουν το ρεύμα.

Στη διάρκεια της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε να καλέσουν τον Μανώλη για να του μιλήσει και παρακάλεσε και την αδελφή του να του το πει. Μάλιστα προσφέρθηκε να τον πάρει από το κινητό της. Πράγματι λίγη ώρα αργότερα ο Μανώλης την κάλεσε στο κινητό της και μίλησε στην εκπομπή.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πού είναι τα υπόλοιπα παιδιά του και ότι αρνείται να κάνει τεστ DNA διότι δεν θέλει να δώσει βιομετρικά του στοιχεία.

«Τα 1000 ευρώ ήταν για να ταΐσουν 8 στόματα, όχι για μένα. Ναι, έπαιρνα 1000 ευρώ. Δεν έπαιρνα κανένα επίδομα. Το τεστ DNA στρέφεται κατά της οικογένειάς μου, ε, όχι δεν θα φακελώσουν την οικογένειά μου, τα στοιχεία τους θα χρησιμοποιηθούν και στο μέλλον» ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments