Lifestyle

Κατερίνα Πεφτίτση: Όταν είπα στη μαμά μου ότι θα πάω στο GNTM είπε -Είσαι κοντή και χοντρή θα γίνουμε ρεζίλι

Κατερίνα Πεφτίτση: Όταν είπα στη μαμά μου ότι θα πάω στο GNTM είπε -Είσαι κοντή και χοντρή θα γίνουμε ρεζίλι

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/katerina.peftitsi

«Το απέδειξα όμως και στον εαυτό μου, αλλά και στη μητέρα μου» είπε το μοντέλο

Η Κατερίνα Πεφτίτση έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, μίλησε για την αντίδραση της μητέρας της, όταν της ανακοίνωσε ότι θα δηλώσει συμμετοχή στο GNTM.

View this post on Instagram

A post shared by Κατερίνα Πεφτίτση (@katerina.peftitsi)

Το plus size μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και ανέφερε αρχικά: «Η μητέρα μου δεν ήταν μια αιτία για να πάω στο GNTM, αλλά 1.000».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν είχα πει ότι θα πάω στο ριάλιτι, είχε φρικάρει. Μου έλεγε “πού θα πας; Είσαι κοντή με μπλε μαλλιά, χοντρή και θα γίνουμε ρεζίλι”. Το απέδειξα όμως και στον εαυτό μου, αλλά και στη μητέρα μου, που ήταν μετά όλο “μπράβο” κι “είμαστε μαζί σου”».

Για το σχόλιο που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας για εκείνη και τα κιλά της, δήλωσε: «Μετά από χρόνια, δεν έχω κάτι να πω πάνω σε αυτό το σχόλιο. Κι ο ίδιος έχει αλλάξει από τότε και τα ιδανικά του δεν είναι στον ίδιο βαθμό που ήταν τότε. Το βλέπουμε και τηλεοπτικά ότι αλλάζει λίγο».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν τον εξέφραζαν τότε αυτά που έλεγε, αλλά σίγουρα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Θα ήθελα να βγει δημόσια οποιοσδήποτε μιλάει άσχημα για κάποια κατάσταση ή κάνει λάθος για κάποια κατάσταση, να ρίξει τα μούτρα του και να ζητήσει συγγνώμη».

Κατερίνα Πεφτίτση: Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας, έφτασα πάτο

Η Κατερίνα Πεφτίτση αποκάλυψε πως πρόσφατα βίωσε μια πολύ δύσκολη περίοδο, ενώ έκανε και απόπειρα αυτοκτονίας.

Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από το GNTM μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα αρνητικά συναισθήματα που της προκάλεσε ο κοινωνικός της περίγυρος σχετικά με τα κιλά της.

«Αυτό που πυροδότησε το να μη νιώθω καλά με το σώμα μου ήταν ο κοινωνικός μου περίγυρος. Θυμάμαι τη μητέρα μου να μου λέει “μην τρως, θα γίνεις χοντρή”. Υπήρχε και μέσα στο σπίτι αυτό, ακόμα και τώρα. Πλέον, της λέω “πρόσεχε τι λες, βγάζω λεφτά τώρα για να είμαι χοντρή”. Υπήρχε αυτό το στερεοτυπικό πρότυπο ότι πρέπει να είμαστε αδύνατοι. Δεν με ενοχλεί η λέξη χοντρή, το θέμα είναι πώς εκφράζεις τη λέξη. Έκανα κακό στον εαυτό μου. Προκαλούσα εμετούς, είχα βουλιμικά επεισόδια. Πέρασα από διάφορα στάδια μέχρι να πω ότι αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω», δήλωσε.

Όσο για τη συμμετοχή της στο GNTM, ανέφερε: «Μετά το GNTM δέχτηκα αρνητικά σχόλια και από ανθρώπους της τηλεόρασης, αλλά δεν μένω σε αυτά. Την ψώνισα όταν βγήκα από το παιχνίδι, αλλά μετά “προσγειώθηκα”. Μετά έπαθα αγοραφοβία».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον χωρισμό της, αλλά και την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε. «Έκανα σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό μου, αλλά δεν πήγε καλά. Χωρίσαμε. Έπαθα κι ένα πατατράκ ψυχολογικό, έφτασα πάτο, διαγνώστηκα με χρόνια κατάθλιψη ταυτόχρονα με όλα αυτά. Έκανα και μια απόπειρα αυτοκτονίας, από χάπια κι από αγωγές», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, πρόσθεσε: «Αλλά τελικά πήγαν όλα καλά, δεν είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να αποχωριστεί τη ζωή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments