Lifestyle

«Τράνταξε» το πλατό ο Άρης Σοϊλέδης με το βαρύ του ζεϊμπέκικο

«Τράνταξε» το πλατό ο Άρης Σοϊλέδης με το βαρύ του ζεϊμπέκικο

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Σάββατο με φίλους

Το ζειμπέκικο του Άρη Σοϊλέδη που θύμισε καλές εποχές

Το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, απέναντι από το Just the 2 of Us προβλήθηκε το «Σάββατο με φίλους» και ήταν ένα απολαυστικό επεισόδιο!

Οι καλεσμένοι ήταν, για άλλη μία φορά, πολλοί και ορεξάτοι. Ανάμεσά τους και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται μακριά από την καλή του, Μαρία Αντωνά, αφού εκείνη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και δοκιμάζεται στις πίστες του Survivor.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Soiledis (@soiledis11)

Το «ασήκωτο» ζεϊμπέκικο του Άρη Σοϊλέδη

Ο ίδιος, μάλιστα, σηκώθηκε και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και εκείνο του Γιώργου Παράσχου. Οι δύο άντρες ξεσήκωσαν τα πλήθη και τα χειροκροτήματα έπεφταν βροχή στο πλατό του ΣΚΑΙ.Σοϊλέδης σε Αντωνά: «Σου φωνάζω μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, σ’ αγαπώ» – Η ερωτική εξομολόγηση στην παίκτρια του Survivor Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται η Μαρία Αντωνά για τις ανάγκες του Survivor 2024, με τη σκέψη του συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη, να την ακολουθεί.

Τρίτη (30/1), που εκείνη έχει τα γενέθλιά της, ο ίδιος θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη του για εκείνη, ελπίζοντας πως οι ευχές του θα φτάσουν με κάποιο τρόπο στα αφτιά της.

Έτσι, ο Άρης Σοϊλέδης δημοσίευσε μία φωτογραφία της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Σ’ αγαπώ. Είσαι μακριά, αλλά ελπίζω να ακουστούν τα χρόνια πολλά που σου φωνάζω μέχρι τον Άγιο Δομίνικο…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments