Πολιτική

Nέο μήνυμα Τσίπρα σε Κασσελάκη: Όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα

Nέο μήνυμα Τσίπρα σε Κασσελάκη: Όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα

Πηγή Φωτογραφίας: Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στην αίθουσα της Γερουσίας στην Βουλή, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

«Ό,τι είχε να πει, το έχει πει στην δήλωση του. Δεν υπάρχει άλλο σχόλιο» λέει το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού

Ο Αλέξης Τσίπρας «ό,τι είχε να πει, το έχει πει στη δήλωση του. Δεν υπάρχει άλλο σχόλιο» αναφέρει το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στον απόηχο της εσωκομματικής κρίσης, που κορυφώθηκε τις τελευταίες ημέρες.

«Όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα», καταλήγει, στον απόηχο των όσων επεισοδιακών συνέβησαν στο τέταρτο συνέδριο του κόμματος.

Κασσελάκης: Κάποιοι έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές

«Κάποιοι θέλουν να μου χρεώσουν την αποτυχία και να πάμε σε ένα νέο ρινγκ» υποστήριξε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης λίγες ώρες μετά την απόρριψη της πρότασης για επανεκλογή προέδρου, από το Συνέδριο, σημειώνοντας μάλιστα πως «κάποιοι έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές».

Στον απόηχο της άγριας κόντρας που ξέσπασε ανάμεσα στον ίδιο και την υποψήφια για την προεδρία Όλγα Γεροβασίλη, πριν τελειώσουν οι εργασίες του Συνεδρίου και προχωρήσουν οι σύνεδροι στην ψηφοφορία για την πρότασή του περί εσωκομματικές εκλογές στις 10 Μαρτίου για την προεδρία, ο Στέφανος Κασσελάκης άφησε πεντακάθαρα να εννοηθεί, χωρίς να κατονομάζει, πως «κάποιοι» θα επαναλάβουν το εγχείρημα της αμφισβήτησης προς το πρόσωπό του.

Μάλιστα, ο κ. Κασσελάκης τους προσδιόρισε αριθμητικά  ως «λίγους», και διαμήνυσε ότι «αντεπίθεση τώρα, απέναντι σε ό,τι σε καίει, σ’ ό,τι σου τρώει την ψυχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments