Αθλητισμός

Έκαμψε την αντίσταση της Σεβίλλης με ήρωα Μόντριτς η Ρεάλ Μαδρίτης.

Έκαμψε την αντίσταση της Σεβίλλης με ήρωα Μόντριτς η Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή Φωτογραφίας: ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. - ΡΕΑΛ Μ. / CHAMPIONS LEAGUE / ATLETICO M. - REAL M. (Eurokinissi Sports)

Με τον Λούκα Μόντριτς να μπαίνει ως αλλαγή στο 75' και να σκοράρει το πανέμορφο νικητήριο γκολ στο 81', η Ρεάλ Μαδρίτης έκαμψε την αντίσταση της Σεβίλλης παραμένοντας στο +8 από τους διώκτες της

Η «βασίλισσα» με απόντες τους Καρβαχάλ, Καμαβινγκά, Χοσέλου, Μπέλιγχαμ και σταθερά εκτός τους Μιλιτάο, Αλάμπα, δυσκολεύτηκε κόντρα στη καλά οργανωμένη αμυντικά Σεβίλλη, αλλά πήρε τη νίκη 1-0 με τον πολύπειρο Κροάτη να μπαίνει στο ματς ως αλλαγή στο 75′ και να σκοράρει υπέροχο γκολ στο 81′, βάζοντας την ομάδα του στο +8 από την Μπαρτσελόνα και στο +9 από την Τζιρόνα, η οποία θα υποδεχθεί απόψε (22:00) με τη Βαγιεκάνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Ανώτερη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η ομάδα του Αντσελότι, είχε ακυρωθέν γκολ στο δέκατο λεπτό, με τον Βάθκεθ να σκοράρει αλλά να χρεώνεται επιθετικό φάουλ του Νάτσο στον Εν Νεσίρι μέσω VAR, ενώ ο Νάιλαντ απέκρουσε δύσκολα δυνατό σουτ του Βαλβέρδε πριν το ημίχρονο.

Όσο περνούσε η ώρα η Ρεάλ πίεζε και περισσότερο, με τη Σεβίλλη του Ράμος, στην επιστροφή του στο «Μπερναμπέου», να αντέχει, μέχρι να έρθει ο Μόντριτς για να σκοράρει το καθοριστικό γκολ στο 81′, χαρίζοντας τη νίκη στη «βασίλισσα»!

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments