Αθλητισμός

Τερίμ: «Παρ’ όλα αυτά και με δέκα παίκτες βρήκαμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε»

Τερίμ: «Παρ’ όλα αυτά και με δέκα παίκτες βρήκαμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε»

Πηγή Φωτογραφίας: [367532] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΚΗΦΙΣΙΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού μετά τη γκέλα με Κηφισιά

Ο Παναθηναϊκός έχασε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου μένοντας στο 1-1 με την ουραγό Κηφισιά στη Λεωφόρο αλλά ο Φατίχ Τερίμ δεν δείχνει να αγχώνεται ιδιαίτερα και θεωρεί πως η ομάδα του θα καλύψει το χαμένο έδαφος στα play off.

Οι Πράσινοι είχαν χάσει δύο βαθμούς κόντρα στη Λαμία εντός έδρας πριν δύο εβδομάδες και τώρα έπαθαν το ίδιο και με αντίπαλο την Κηφισιά, με συνέπεια να βρίσκονται πλέον στην 3η θέση και στο -3 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Το κακό για τον Παναθηναϊκό, βασικά, δεν είναι μόνο οι χαμένοι βαθμοί αλλά και η απόδοσή του, με τον προπονητή του να εξηγεί στις δηλώσεις του γιατί ήρθε αυτή η γκέλα και να δείχνει αρκετά αισιόδοξος ενόψει των play off.

Συγκεκριμένα, ο Τερίμ ρωτήθηκε για το τι θα έπρεπε να κάνει καλύτερα η ομάδα του ώστε να πάρει τη νίκη και απάντησε: «Να είχαμε μείνει με 11 παίκτες στο γήπεδο. Όλα ήταν ωραία, βρήκαμε το γκολ αλλά ακυρώθηκε οφσάιντ. Παίζαμε στην πλευρά του αντιπάλου. Και μετά το φάουλ δεχθήκαμε το γκολ. Παρ’ όλα αυτά και με δέκα παίκτες βρήκαμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε».

Συνεχίζοντας, ο προπονητής των Πράσινων είπε πως «όταν συμβαίνουν όλα αυτά μαζί είναι προφανές πώς χάθηκε η νίκη. Θέλαμε να νικήσουμε, ρισκάραμε αρκετά. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι από τους βαθμούς που έχουμε χάσει. Χάνουμε το πλεονέκτημα. Όλα αυτά που έχουμε χάσει, στα play-offs θα το διορθώσουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments