Πολιτική

Άδωνις: Τραγωδία το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη [vid]

Άδωνις: Τραγωδία το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις: Ο Ανδρουλάκης μετατρέπει το ΠΑΣΟΚ σε Νέα Αριστερά

Στο επίκεντρο της κριτικής του Άδωνι Γεωργιάδη βρέθηκε το ΠΑΣΟΚ υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη λόγω των αναχρονιστικών απόψεων που υποστηρίζει η Χαριλάου Τρικούπη.

Πιο συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τις πολιτικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε με νόημα πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κωμωδία και το ΠΑΣΟΚ είναι τραγωδία. Το ΠΑΣΟΚ είναι πραγματική πολιτική τραγωδία. Δεν ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πέσει στο 9% και το ΠΑΣΟΚ δεν επωφελείται στις δημοσκοπήσεις. Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ είναι πραγματικά αλλοπρόσαλλη και γι’ αυτόν τον λόγο, δεν σηκώνει κεφάλι στις δημοσκοπήσεις, παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κατρακυλήσει στο 8% και στο 9%».

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, «το ΠΑΣΟΚ είναι τραγωδία, γιατί είναι τραγωδία για τον τόπο. Στο ζήτημα των ιδιωτικών πανεπιστημίων, για παράδειγμα, αλλάζει στάση, ακυρώνοντας τις προηγούμενες θέσεις του υπέρ των μη κρατικών και μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων. Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε ρητά δηλώσει πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Τα ιδιωτικά ΑΕΙ τα ζητάει η κοινωνία, αλλά, πλέον, μόνο η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη τα υποστηρίζει».

«Με αυτόν τον τρόπο», συνέχισε ο υπουργός Υγείας «ο Νίκος Ανδρουλάκης παραδίδει όλο το χώρο από την κεντροδεξιά έως την κεντροαριστερά στην ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Ανδρουλάκης υιοθέτησε όλη τη φρασεολογία του ΣΥΡΙΖΑ και της άκρας αριστεράς. Ο Ανδρουλάκης κάνει το ΠΑΣΟΚ Νέα Αριστερά. Και σε αυτό μόνο ένα σχόλιο χωρεί: Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι».

Με αφορμή την ερώτηση των δημοσιογράφων για τα απογευματινά χειρουργεία, ο Ά. Γεωργιάδης συμπλήρωσε, λέγοντας πως «δεν ιδιωτικοποιούμε το ΕΣΥ, τα δημόσια νοσοκομεία μας, αλλά το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει πως τα απογευματινά χειρουργεία ιδιωτικοπούν την δημόσια υγεία. Ωστόσο, το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνο, που προώθησε για πρώτη φορά τα απογευματινά χειρουργεία επί κυβερνήσεως Κώστα Σημίτη και υπουργίας Αλέκου Παπαδόπουλου. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται δύναμη αναχρονισμού. Λέει τα ίδια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ αναιρεί το ίδιο το παρελθόν του. Το ΠΑΣΟΚ έγινε ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments