Πολιτική

Μπακογιάννη για Τέμπη: Θα υπάρξει δικαίωση, είναι θέμα χρόνου

Μπακογιάννη για Τέμπη: Θα υπάρξει δικαίωση, είναι θέμα χρόνου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Μιλώντας για την επέτειο του ενός χρόνου της εθνικής τραγωδίας, η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ότι καταλαβαίνει τους γονείς των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη που θέλουν δικαίωση. 

Μιλώντας για την επέτειο του ενός χρόνου της εθνικής τραγωδίας, η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη 

Μιλώντας για την επέτειο του ενός χρόνου της εθνικής τραγωδίας, η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ότι καταλαβαίνει τους γονείς των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη που θέλουν δικαίωση.

«Πολύ δύσκολη η σημερινή ημέρα. Οι προσευχές μας είναι μαζί με αυτούς τους ανθρώπους, για να αντέξουνε, γιατί δεν τα ξεπεράσουν ποτέ. Στην Κρήτη έχουμε μια ευχή: ‘’ο Θεός να έχει καλά τα παιδιά σου’’. Δεν σου λένε ‘’ο Θεός να έχει καλά εσένα’’. Εγώ είμαι μάνα, είμαι γιαγιά. Μόνο που σκέφτομαι αυτές τις μανάδες και αυτούς τους πατεράδες… Ένας χρόνος είναι μια αιωνιότητα για τον άνθρωπο που έχει χάσει το παιδί του. Είναι φοβερό πράγμα να νιώθεις ότι κάτι πρέπει να γίνει. Και τους καταλαβαίνω απόλυτα όταν λένε πως θέλουν δικαίωση. Και το μόνο πράγμα που μπορώ εγώ να πω ως πολιτικός είναι πως δεν θα αφήσει κανείς να ξεχαστεί και να μην δικαιωθούν. Όχι μόνο για αυτούς, αλλά για οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο μπαίνει αύριο το πρωί σε ένα τρένο, σε ένα αεροπλάνο και έχει να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο».

Όπως επισήμανε στις δηλώσεις της στο OPEN: «Τους φαίνεται βουνό και η αργοπορία μεγάλη και νιώθουμε πως κάτι πάει να κρυφτεί, ότι πάει κάποιος να κρύψει. Η πραγματικότητα είναι πως για όλους είναι θέμα όχι τιμής, κάτι παραπάνω, να βρεθεί η άκρη, κυρίως για το αύριο. Πρέπει να βρεθεί άκρη, να δούμε τι έφταιξε από κάθε πλευρά, για να μην υπάρξει ξανά ένα τέτοιο ενδεχόμενο».

«Θα υπάρξει δικαίωση, είναι θέμα χρόνου»

«Εγώ εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη και στο τέλος της ημέρας έχοντας ψάξει τα πάντα, για να μην αδικηθούν και άνθρωποι που ενδεχομένως δεν φταίνε. Θα υπάρξει αυτή η Nέμεσις, θα υπάρξει δικαίωση. Απλώς είναι θέμα χρόνου», τονίζει.

Για την εξεταστική επιτροπή αναφέρει πως «η εξεταστική έχει τους δικούς της ρυθμούς, τους δικούς της τρόπους. Αλλά θα έρθει η ώρα της ελληνικής δικαιοσύνης και σε ανώτατο επίπεδο γιατί είναι ένα θέμα που απαιτεί ο ελληνικός λαός. Και εγώ απαιτώ να υπάρξει δικαιοσύνη σε αυτό το θέμα».

«Και ο Καραμανλής θα κριθεί από την ελληνική δικαιοσύνη, όπως θα κριθούνε όλοι»

Για τον Κώστα Καραμανλή η κυρία Μπακογιάννη σχολίασε πως «ο κ. Καραμανλής ψηφίστηκε από τον λαό των Σερρών, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος παραιτήθηκε την ίδια ώρα, ένας άνθρωπος συντετριμμένος. Μπείτε στα παπούτσια ενός ανθρώπου ο οποίος προΐσταται ενός υπουργείου, οποίος καλείται να απαντήσει για τον μηχανοδηγό τάδε ο οποίος ήταν στο τάδε μέρος. Αδύνατον ένας υπουργός να ξέρει ούτε καν ποιος είναι ο μηχανοδηγός.

Πάρα ταύτα, και ο κ. Καραμανλής θα κριθεί από την ελληνική δικαιοσύνη, όπως θα κριθούνε όλοι για το τι θα μπορούσε να είχε γίνει, τι έχεις παραβλέψει γιατί όταν έχεις μια θέση υπευθυνότητας, πρέπει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, από τον μικρότερο οποίος ήταν εκείνη την ώρα υπεύθυνος, μέχρι τον μεγαλύτερο, να ανταποκριθείς σε αυτή την ευθύνη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments