Πολιτική

Κασσελάκης: Κέρδισα τις εκλογές με το σπαθί μου – Δεν ήταν ο Τσίπρας πίσω από την υποψηφιότητά μου

Κασσελάκης: Κέρδισα τις εκλογές με το σπαθί μου – Δεν ήταν ο Τσίπρας πίσω από την υποψηφιότητά μου
«Μου έχει πει ότι θα μου δίνει τη δική του οπτική γωνία, αλλά εγώ θα αποφασίζω»

«Δεν ξέρω τι ψήφισε. Ήταν ουδέτερος. Δεν ήταν ποτέ πίσω από τον Κασσελάκη. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν με βοήθησε. Τον έχω δει αρκετές φορές, έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο πολλές φορές. Μου έχει πει ότι θα μου δίνει τη δική του οπτική γωνία, αλλά εγώ θα αποφασίζω», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε ερωτήσεις που δέχθηκε για το εάν ο Αλέξης Τσίπρας στήριξε την υποψηφιότητά του, παρέχοντάς του και τον κομματικό του μηχανισμό, απάντησε: «τις εκλογές τις κέρδισα με το σπαθί μου. Δεν ισχύει ότι ήταν ο Τσίπρας πίσω από την υποψηφιότητά μου. Δεν με βοήθησε».

Όπως είπε ο ίδιος «θεωρώ ότι ο Αλέξης έπρεπε να έρθει στο συνέδριο πληγώθηκε πολύς κόσμος. Δεν με πλήγωσε που δεν ήρθε. Είμαι σκληρό καρύδι, δεν είμαι συναισθηματικός, έχω σκοπώ να υπηρετήσω την κοινωνία. Μπορεί κάποιος να με μαχαιρώσει πισώπλατα, είμαι έτοιμος. Η εικόνα μου μπορεί να είναι πιο αστική αλλά η ψυχή μετράει».

Αναφερόμενος στην παρέμβαση Τσίπρα πριν το συνέδριο ανέφερε: «Όλο αυτό είναι στο παρελθόν. Εκεί είναι και το συνέδριο. Δεν σχολιάζω. Θεωρώ ότι έπρεπε να έχει έρθει στο συνέδριο. Δεν ενοχλήθηκα. Δεν το περίμενα. Είμαι σκληρό καρύδι. Έχω έναν σκοπό, να υπηρετήσω την κοινωνία. Αναμένω τα πάντα. Είμαι έτοιμος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments