Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Το δίλημμα του Φατίχ Τερίμ για την ενδεκάδα

Παναθηναϊκός: Το δίλημμα του Φατίχ Τερίμ για την ενδεκάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Οι “πράσινοι” θέλουν να κλείσουν με νίκη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Την προετοιμασία του για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο αντιμετωπίζει σήμερα ο Παναθηναϊκός με προπόνηση στο Κορωπί.

Οι “πράσινοι” θέλουν να κλείσουν με νίκη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να μείνουν σε τροχιά κορυφής, μετά και τη νίκη μεσοβδόμαδα επί του Άρη στη Λεωφόρο όπου έδειξαν καλό πρόσωπο.

Η τελευταία προπόνηση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στο Κορωπί, με την ομάδα να αναχωρεί στη συνέχεια για την Κρήτη. Ο Φατίχ Τερίμ θα ανακοινώσει και την αποστολή στην οποία αναμένεται να επιστρέψει ο Φίλιπ Τζούριτσιτς που προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες και θα αποτελέσει μια ακόμη λύση.

Αντίθετα εκτός θα μείνει ο Αράο που συμπλήρωσε κάρτες, όπως και οι Γέντβαϊ, Χουάνκαρ, Βέρμπιτς με αποτέλεσμα ο Τούρκος τεχνικός του “τριφυλλιού” να έχει δίλημμα για το κέντρο της άμυνας.

Εκεί ή θα διατηρηθεί το δίδυμο Ούγκο-Ακαϊντίν, είτε θα επιστρέψει ο Σένκεφελντ για να αντικαταστήσει τον Τούρκο στόπερ.

Με τα δεδομένα αυτά κάτω από την εστία θα είναι ο Ντραγκόφσκι, αριστερά ο Μλαντένοβιτς Δεξιά πιθανότατα θα πάει ο Βαγιαννίδης. Στη μεσαία γραμμή λογικά θα ξεκινήσει ο Ζέκα που ήταν ο κορυφαίος με τον Άρη. Στο “8” δεν βγαίνει ο Τσέριν και στο “10” θα παίξει ο Μπακασέτας. Στα άκρα Παλάσιος, Μπερνάρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments