Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ευχάριστα νέα για τον Τάισον!

ΠΑΟΚ: Ευχάριστα νέα για τον Τάισον!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ευχάριστα ήταν τα νέα στον ΠΑΟΚ από την προπόνηση της Παρασκευής καθώς ο Τάισον πήρε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα ενόψει Λαμίας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ευχάριστα ήταν τα νέα στον ΠΑΟΚ από την προπόνηση της Παρασκευής καθώς ο Τάισον πήρε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα ενόψει Λαμίας.

Ευχάριστα ήταν τα νέα στον ΠΑΟΚ από την προπόνηση της Παρασκευής καθώς ο Τάισον πήρε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα ενόψει Λαμίας.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που ταλαιπωριέται από ίωση ενώ με θεραπεία συνέχισαν οι Μιχαηλίδης, Σάστρε και Εκόνγκ.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία πλησιάζει στο τέλος της. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου με απόλυτη συγκέντρωση δουλεύει για τον μοναδικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (01.03) ξεκίνησε με δουλειά στο passing game. Ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς παρέμεινε εκτός καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Οι Μιχαηλίδης, Σάστρε κι Εκόνγκ έκαναν θεραπεία, ενώ ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο