Πολιτική

Άδωνις για Κασσελάκη: Έσωσα τη ΝΔ, κατέστρεψα τον ΣΥΡΙΖΑ [pics]

Άδωνις για Κασσελάκη: Έσωσα τη ΝΔ, κατέστρεψα τον ΣΥΡΙΖΑ [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Άδωνις: Τραγικά χυδαία η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη

Στο επίκεντρο μιας οξύτατης κριτικής έθεσε τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ συνολικότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην χθεσινή τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σύμφωνα με την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε να γίνει υπουργός Ναυτιλίας στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη λόγω του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ευτυχώς», είπε σχετικά ο υπουργός Υγείας, «έσωσα τη Νέα Δημοκρατία από τον Κασσελάκη και κατέστρεψα με τον τρόπο μου τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο Κασσελάκης είπε πως δεν ήρθε στη Νέα Δημοκρατία, επειδή ο αντιπρόεδρος ήμουν εγώ. Χάριν εμού δεν ήρθε ο Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ. Χάριν εμού σώθηκε η ΝΔ. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον κύριο Κασσελάκη για την κολακεία».

Ερωτηθείς, στη συνέχεια, για τη στάση που τηρεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στην τραγωδία των Τεμπών, ο Α. Γεωργιάδης απάντησε πως «το πανό που υπάρχει έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, είναι προκλητικό και χυδαίο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλεκτική μνήμη. Γιατί αποφεύγει να αναρτήσει πανό για την τραγωδία στο Μάτι; Γιατί δεν μιλάει καθόλου για τις πλημμύρες και τις ολέθριες συνέπειές της στην Μάνδρα Ατιτικής; Χυδαιότητα του αισχίστου είδους είναι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη. Κινείται με γνώμονα μικροκομματικά οφέλη και έτσι, δεν διστάζει να εργαλειοποιήσει πολιτικά την εθνική τραγωδία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments