Πολιτική

Ο Πολάκης «αδειάζει» τον Τσίπρα: Λάθος σύντροφε Αλέξη…

Ο Πολάκης «αδειάζει» τον Τσίπρα: Λάθος σύντροφε Αλέξη…

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Την έντονη ενόχληση του Παύλου Πολάκη προκάλεσε η παραδοχή του Αλέξη Τσίπρα ότι η διαχείριση της κυβέρνησής του στην υπόθεση Novartis και σε αυτή των τηλεοπτικών αδειών υπήρξε «ατυχής».

Την έντονη ενόχληση του Παύλου Πολάκη προκάλεσε η παραδοχή του Αλέξη Τσίπρα ότι η διαχείριση της κυβέρνησής του στην υπόθεση Novartis

Την έντονη ενόχληση του Παύλου Πολάκη προκάλεσε η παραδοχή του Αλέξη Τσίπρα ότι η διαχείριση της κυβέρνησής του στην υπόθεση Novartis και σε αυτή των τηλεοπτικών αδειών υπήρξε «ατυχής».

Σε ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ο οποίος ως γνωστόν, με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη παύθηκε από συντονιστής των τομεαρχών, επιστρέφοντας στη θέση του τομεάρχη Διαφάνειας- καταφέρεται κατά του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για όσα είπε στο συνέδριο της «Καθημερινής» για τα 50 χρόνια από τη Μεταπολίτευση.

«Ατυχές ήταν πως δεν ήρθες στο συνέδριο να τα πεις αυτά αλλά πήγες στο συνέδριο της Καθημερινής», αναφέρει χαρακτηριστικά. Ενώ καταφέρεται, για μια ακόμα φορά, κατά της Δικαιοσύνης.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Λάθος, σύντροφε Αλέξη Τσίπρα!

-Ατυχές ήταν πως δεν ήρθες στο συνέδριο να τα πεις αυτά αλλά πήγες στο συνέδριο της Καθημερινής

-Ατυχής ήταν η αυταπάτη μεγάλου τμήματος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ πως η «Δικαιοσύνη θα έκανε τη δουλειά της».

Η Δικαιοσύνη που αρχειοθέτησε με «αδιευκρίνιστα ποσά» το Γεωργιάδη και τον Αβραμόπουλο, που έβγαλε βούλευμα αθώωσης του Λοβέρδου παρά τα ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ στοιχεία,η Δικαιοσύνη που δεν έβαλε φυλακή το Λιγνάδη, η Δικαιοσύνη που ακόμα “κλώθει”για το Predator και τα Τέμπη, η Δικαιοσύνη που καταδίκασε το Νίκο Παππά γιατί ανάγκασε τους καναλάρχες να πληρώσουν!!

(Μπορώ να πω κι άλλα αλλά όχι τώρα)

-Ατυχής δεν ήταν ο διαγωνισμός για τα κανάλια του Νικου Παππά και του Λευτέρη Κρέτσου, αλλά η πολιτική επιλογή μετά την απόφαση του ΣΤΕ που έριξε το διαγωνισμό να μην ξανανομοθετήσουμε με αλλαγή κανονισμού της Βουλής, αλλαγή σύνθεσης του σώματος των προέδρων της Βουλής και επιλογή νέου ΕΣΡ που θα έκανε τον ίδιο διαγωνισμό!

Έτσι θα αποδεικνύαμε πως θα πηγαίναμε μέχρι τέλους όπως κάναμε με τους εργολάβους στα νοσοκομεία που μας έριξε τον πρώτο νόμο το ΣΤΕ αλλά ξανανομοθετήσαμε και διώξαμε τους εργολάβους σε 77 νοσοκομεία, κερδίζοντας και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο !».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments