Lifestyle

Κέιτ Μίντλετον: Μυστήρια εμφάνιση με ερωτήματα – Φήμες για καβγά με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Κέιτ Μίντλετον: Μυστήρια εμφάνιση με ερωτήματα – Φήμες για καβγά με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Kate Middleton

Τα βρετανικά Μέσα έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στη βασιλική οικογένεια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η παπαρατσική φωτογραφία με την Kate Middleton και τη μητέρα της στο αυτοκίνητο μετά την χειρουργική επέμβαση που έκανε τον περασμένο Δεκέμβριο.

View this post on Instagram

A post shared by Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

Το Παλάτι τηρεί σιγή ιχθύος για την κατάσταση της υγείας της, ωστόσο, έχει ανακοινωθεί ήδη η πρώτη επίσημη εμφάνισή της που θα γίνει τον Ιούνιο.

Το γεγονός ότι θα κάνει την αποθεραπεία της για άλλους τρεις μήνες περίπου έχει προκαλέσει ξανά ανησυχία στα βρετανικά Μέσα, με τις φήμες να «οργιάζουν».

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, η τελετή όπου και θα παρευρεθεί θα τελεστεί στις 8 Ιουνίου, όπου θα περιλαμβάνουν εκδηλώσεις και μεγαλοπρεπείς παρελάσεις για να τιμήσουν τον βασιλεύοντα μονάρχη.

Η βασιλική οικογένεια βρίσκεται υπό έντονο έλεγχο των μέσων ενημέρωσης τις τελευταίες εβδομάδες, επειδή τόσο η Kate όσο και ο Βασιλιάς Chares III δεν μπορούν να εκτελέσουν τα συνήθη δημόσια καθήκοντά τους λόγω των προβλημάτων υγείας τους.Οι βασιλικοί αξιωματούχοι λένε ότι ο Κάρολος υποβάλλεται σε θεραπεία για μια απροσδιόριστη μορφή καρκίνου, η οποία ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της θεραπείας για έναν διευρυμένο προστάτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments