Lifestyle

Δομάζος για Μοσχολιού: «Τώρα έχω άλλη οικογένεια μην μιλάμε για εκείνη»

Δομάζος για Μοσχολιού: «Τώρα έχω άλλη οικογένεια μην μιλάμε για εκείνη»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Studio4_ert

«Η αγάπη μου ήταν πιο πολύ η μπάλα. Ναι το δέχτηκαν οι σύντροφοί μου. Εγώ δεν είχα πρόβλημα, ό,τι ήθελα το έκανα»

Καλεσμένος στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε ο Μίμης Δομάζος και μίλησε για το πώς ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις αλάνες των Αμπελοκήπων και κατέληξε να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα.

View this post on Instagram

A post shared by Mimis Domazos ⚽️ Oƒƒiciαℓ (@mimisdomazos)

«Στην αλάνα έμαθα εγώ μπάλα. Όταν σχολούσα από το σχολείο, βγάζαμε τις τσάντες και παίζαμε μπάλα. Ξεκίνησα από τον δρόμο! Είχα το ταλέντο και δεν μου έμαθε κανείς μπάλα, μόνος μου έμαθα. Εγώ ξεκίνησα από την Άμυνα Αμπελοκήπων, δίπλα από τον Παναθηναϊκό. Εγώ ήμουν τυχερός γιατί γεννήθηκα στα Τουρκοβούνια και όταν χώρισε η μάνα μου με τον πατέρα μου, έμενε δίπλα στο γήπεδο. Και αν δεν χώριζαν δεν θα γινόμουν ποδοσφαιριστής. Όταν χωρίζεις φταίνε και οι δύο. Ο χωρισμός εμένα μου έκανε καλό. Ο πατέρας μου ήταν πολύ σκληρός, δεν ήθελε να παίζω μπάλα. Όταν πήγα στην Άμυνα Αμπελοκήπων, για να με βάλουν να παίξω γιατί ήμουν 14 ετών, με έγραψαν 16. Ο πατέρας μου ήρθε να με δει να παίζω όταν έγινα πια Δομάζος».

«Όταν υπέγραψα στον Παναθηναϊκό, πήγαινα ακόμα σχολείο. Έμεινα σε δύο μαθήματα τότε και έφυγα. Ένας διευθυντής φώναξε τη μάνα μου τον τελευταίο χρόνο και της είπε “πάρτον από εδώ, δεν διαβάζει. Θα γίνει λούστρος!”. Και έτσι έφυγα! Μετά από κανένα τρίμηνο η σχολή έπρεπε να παίξει με μια άλλη σχολή και ο διευθυντής με φώναξε. Μου είπε έλα να γράψεις και θα σου δώσω και το δίπλωμα. Θα στα γράψουμε μόνοι μας είπαν! Δεν πήγα γιατί ήμουν πολύ σκληρός. Είμαι εγωιστής πολύ! Δεν το πήρα το απολυτήριο ποτέ. Η μαμά μου δεν ήταν αυστηρή αλλά δεν ήθελε να παίξω μπάλα. Δεν άκουγε ούτε το ράδιο γιατί φοβόταν μην χτυπήσω».

«Αγαπούσα το ποδόσφαιρο αλλά δεν έλεγα ότι θα γίνω και πλούσιος. Γιατί το ποδόσφαιρο τότε δεν έδινε λεφτά. Οι άλλοι με έβλεπαν στον δρόμο που έπαιζα, οι λεγόμενοι ψαράδες, και έλεγαν ότι ο μικρός αυτός θα γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής. Ξυπόλητος έπαιζα πολλές φορές. Έβλεπα που παίζαμε με τα άλλα παιδιά της γειτονιάς και να φανταστείτε ότι ένας μεγάλος προπονητής τότε στον Παναθηναϊκό, ερχόταν και με έβλεπε να παίζω μετά το σχολείο. Και μια μέρα με πήρε στην Θύρα 13, είχε γράψει κάτι τετράγωνα τότε και μου λέει “μικρέ έλα”. Με βάζει να χτυπάω τα τετράγωνα και μου λέει “Έλα στον Παναθηναϊκό” και του λέω “Δεν έρχομαι, αγαπάω την Άμυνα”. Και πώς τα φέρνει η μοίρα να συναντηθούμε. Έφυγε και πήγε στον Άρη! Ερχόταν η ομάδα η μεγάλη και έλεγε “θέλω τον μικρό”, δεν έδιναν λεφτά. Έδιναν μια εμφάνιση και εγώ μια πορτοκαλάδα. Έτσι υπέγραψα εγώ!».

Η αγάπη μου ήταν πιο πολύ η μπάλα. Ναι το δέχτηκαν οι σύντροφοί μου. Εγώ δεν είχα πρόβλημα, ό,τι ήθελα το έκανα.

Ας μην τα συζητήσω. Τώρα έχω άλλη οικογένεια. Δεν θέλω να έρθω στα παλιά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments