Ελλάδα

Επεισόδια στο πανελλαδικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο – Μολότοφ σε ξενοδοχείο

Επεισόδια στο πανελλαδικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο – Μολότοφ σε ξενοδοχείο

Πηγή Φωτογραφίας: [367851] ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Ομάδα που ξεκόπηκε από το σώμα της πορείας επιτέθηκε κατά κτιρίου

Επεισόδια έχουν ξεσπάσει στα μέσα περίπου του πανελλαδικού πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας, κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια.

Ομάδα που φαίνεται να έχει ξεκοπεί από το σώμα της πορείας, εκτόξευσε μολότοφ ενάντια σε ξενοδοχεία ισραηλινών συμφερόντων στη Σταδίου.

Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι κλείνουν λόγω πορειών και συγκεντρώσεων

Απροσπέλαστο είναι το κέντρο της Αθήνας καθώς ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αλλά αλλά και την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια. Ξεκίνησε και η στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ που θα διαρκέσει μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Πιο συγκεκριμένα, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί το πανελλαδικό συλλαλητήριο την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια. Αναμένεται συμμετοχή μεγάλου αριθμού ατόμων από σωματεία, εργατικά κέντρα, εκπαιδευτικούς, φοιτητικούς και μαθητικούς συλλόγους καθώς και από άλλους φορείς και συλλογικότητες.

Στο πλαίσιο αυτό , η Ελληνική Αστυνομία λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα τροχαίας με την πραγματοποίηση κατά περίπτωση εκτροπών και διακοπών κυκλοφορίας, ώστε να μην διαταραχθεί υπέρμετρα η κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εφαρμόζονται σταδιακά και κατά περίπτωση -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών- σε οδούς:

  • περιμετρικά των Προπυλαίων
  • της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.)
  • της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας)
  • καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου, της Σταδίου και της Ακαδημίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των συναθροίσεων – κινητοποιήσεων.

Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments