Lifestyle

Γλυκερία: Λύγισε με τα λόγια του Θεοδωράκη- Κάνω τη σύγκριση με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης των λόγων μο

Γλυκερία: Λύγισε με τα λόγια του Θεοδωράκη- Κάνω τη σύγκριση με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης των λόγων μο

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Glykeria

Όσα είχε πει ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης για την Γλυκερία διάβασε ο Κώστας Μπαλαχούτης

Κεντρική καλεσμένη στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Νύχτα στάσου» ήταν η Γλυκερία, το βράδυ του Σαββάτου, στην ΕΡΤ. Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια προσέφερε μια όμορφη μουσική βραδιά στο τηλεοπτικό κοινό μα μια στιγμή έμελλε να την φορτίσει συναισθηματικά και να μην μπορέσει να κρύψει την συγκίνηση της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Glykeria (@glykeria_official)

Αυτό συνέβη όταν ο Κώστας Μπαλαχούτης θέλησε να μοιραστεί με τους παρευρισκόμενους στο πλατό αλλά και το τηλεοπτικό κοινό ένα σημείωμα που είχε γράψει για την Γλυκερία ο αείμνηστος Μίκης Θεοδωράκης στον δίσκο που είχαν φτιάξει μαζί στο παρελθόν. «Το κύριο βάρος έπεσε στους ώμους της Γλυκερίας και μάλιστα σε μια στιγμή μεγάλης ωριμότητας που την τοποθετεί σε ισότιμη θέση πλάι στους δυο μεγάλους λαϊκούς ερμηνευτές, τον Μπιθικώτση και τον Καζαντζίδη με τους οποίους είχα την τύχη να συνεργαστώ και μάλιστα όταν βρίσκονταν και αυτοί στην κορυφή των εκφραστικών τους δυνατοτήτων».

«Αυτή τη σύγκριση την κάνω με πλήρη συναίσθηση της σημασίας και της ευθύνης των λόγων μου. Ας μου επιτραπεί να πιστεύω ότι γνωρίζω καλύτερα από κάθε άλλον τη μουσική μου και επομένως μπορώ να κρίνω αν κάποιος ή κάποια έχουν εκείνα τα προσόντα που θα τους κάνουν ικανούς να αναμετρηθούν μαζί της. Τώρα, μάλιστα, που ακούω το αποτέλεσμα, είμαι περισσότερος από βέβαιος ότι στη φωνή και την ερμηνεία της αυτά τα τραγούδια, που τα θεωρώ από τα πιο ωραία και δύσκολα που έχω γράψει, βρήκαν τον ιδανικό ερμηνευτή τους».

Τότε, λοιπόν, η Γλυκερία «έσπασε» σιωπηλά και κράτησε τα μάτια της για να μην δακρύσουν στο πλατό της εκπομπής «Νύχτα στάσου» το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments