Lifestyle

Περικλής Κονδυλάτος: «Πολλοί κάνουν καριέρες ως γκέι, ως υπέρβαροι…»

Περικλής Κονδυλάτος: «Πολλοί κάνουν καριέρες ως γκέι, ως υπέρβαροι…»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Vassilis Zoulias

Περικλής Κονδυλάτος: "Με έχει ενοχλήσει που κάποιες απόψεις μου στην τηλεόραση παρερμηνεύτηκαν."

Για το πέρασμά του από το Survivor, αλλά και τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο και κατακρίθηκε γι αυτές, μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pericles Kondylatos (@pkondylatos)

«Το Survivor πιστεύω ότι έχει κουράσει πάρα πολύ. Δυστυχώς, η δεύτερη φορά που πήγα μου άφησε μία πολύ πικρή γεύση. Αποπροσανατόλισε τον κόσμο ως προς το ποια είναι η δουλειά μου, ποιος είμαι εγώ. Αν το ήξερα εξ αρχής, δεν θα είχα κάνει αυτό το πράγμα στον εαυτό μου», τόνισε στο I love Σουκού ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων.

«Μου έκανε γενικά κακό και όταν βγήκα, η έκθεσή μου, νομίζω ότι έδωσα πολλές παραπάνω συνεντεύξεις από ό,τι έπρεπε. Γενικά η τηλεόραση μου έχει αφήσει μία πικρή γεύση», πρόσθεσε.

«Με έχει ενοχλήσει πάρα πολύ που κάποιες απόψεις μου παρερμηνεύτηκαν. Εγώ όταν είπα ότι θα ήθελα η γυναίκα να κάθεται στο σπίτι και να μη δουλεύει, έφαγα έναν πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο, υπέστην τρομερό bullying», συνέχισε ο Περικλής Κονδυλάτος, για να ξεκαθαρίσει:

«Αυτό που είπα για τα υπέρβαρα άτομα, ότι δεν είναι υγιές και το έχουμε κάνει πρότυπο το πήραν και το έκαναν… με έπαιρναν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου έλεγαν: παιδί μου, τι είναι αυτά, γιατί τους μιλάς; Δεν θέλω να γίνομαι βορά στον κάθε αμόρφωτο πανελίστα ή στην κάθε παρουσιάστρια που θέλει να πουλήσει ακτιβισμό πάνω στη δική μου πλάτη, γιατί αυτό έγινε.

Πολλοί κάνουν καριέρες ως γκέι, ως υπέρβαροι… ξέρετε, υπάρχουν κι άλλες ιδιότητες σε αυτή τη ζωή. Δεν χρειάζεται να έχουμε ως ιδιότητα τα κιλά μας ή την σεξουαλικότητά μας. Μπορούμε να έχουμε και ένα κανονικό επάγγελμα, δεν γίνεται να κάνουμε σημαία αυτό»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments