Trash

Η ώρα του Λάνθιμου: Απόψε η βραδιά των Όσκαρ

Η ώρα του Λάνθιμου: Απόψε η βραδιά των Όσκαρ

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Extra

Σε λίγες ώρες η 96η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ και το Χόλιγουντ βρίσκεται σε εορταστικούς ρυθμούς.

Λίγες ώρες απέμειναν πριν τη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Dolby Theatre at Ovation Hollywood στο Λος Άντζελες. Μια τελετή που φέτος έχει ιδιαίτερη σημασία για τους Έλληνες αφού η ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου είναι υποψήφια για 11 βραβεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη On The Red Carpet (@ontheredcarpet)

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου το περιοδικό W και ο οίκος Louis Vuitton προσκάλεσαν τους σταρ σε ένα λαμπερό pre Oscars party στο Χόλιγουντ. Εκεί βρέθηκε και η Έμα Στόουν με μια ιδιαίτερα λαμπερή παρουσία, όπως συνηθίζει.

Πιστή «μούσα του γαλλικού οίκου Louis Vuitton και του καλλιτεχνικού διευθυντή Nicolas Ghesquière αναμένεται να κάνει μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση στα φετινά Όσκαρ.

Τον τελευταίο καιρό, η Έμα Στόουν μάλιστα επηρεασμένη από τον ρόλο της «Μπέλα» στο Poor Things επιμένει να διαλέγει ιδιαίτερες δημιουργίες με εντυπωσιακά baloon μανίκια.

Λαμπερές εμφανίσεις Λαμπερό ήταν το πάρτι Vanity Fair x Yves Saint Laurent x NBCUniversal Oppenheimer όπου το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσε και η Χέιλι Μπίμπερ. Το supermodel έδειχνε να διασκεδάζει παρά τις φήμες που φουντώνουν για το διαζύγιό της με τον Τζάστν Μπίμπερ.

Στο 17ο Annual WIF Women Oscar Nominees Party βρέθηκαν η Barbie Πάρις Χίλτον αλλά και η 72χρονη Τζέιν Σέιμουρ με τον 73χρονο σύντροφό της Τζον Ζαμπέτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments