Lifestyle

Αλλαγή ομάδων: Οι νέοι Μπλε & Κόκκινοι

Αλλαγή ομάδων: Οι νέοι Μπλε & Κόκκινοι

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Survivor Greece

Σύμφωνα με τον Αλέξη Παππά η Μαρία Αντωνά δεν ήθελε να παραμείνει άλλο στον Άγιο Δομίνικο, ενώ η Αναστασία μίλησε για ένα δύσκολο βράδυ της μονομαχίας τονίζοντας πως δεν είναι χαρούμενη που αποχώρησε η Μαρία.

Με οικειοθελής αποχώρηση, με νέες συνθέσεις των δύο ομάδων και την Ευγενία Μπόρλα να βρίσκεται για 2η συνεχόμενη φορά στον τάκο, όχι ως μέλος των Κόκκινων αλλά ως παικτρια της Μπλε ομάδας, ξεκίνησε η 10η εβδομάδα του Survivor 2024.

Με την έναρξή του επεισοδίου της Κυριακής (10/3) οι survivors σχολίασαν το πως τελείωσε η 9η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ με την αποχώρηση της Μαρίας Αντωνά από τον Άγιο Δομίνικο και την παραμονή των Αναστασία Τσέρου και Ευγενία Μπόρλα από τους Διάσημους και Μαριλίνα Βακονδίου από τους Μαχητές.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Σύμφωνα με τον Αλέξη Παππά η Μαρία Αντωνά δεν ήθελε να παραμείνει άλλο στον Άγιο Δομίνικο, ενώ η Αναστασία μίλησε για ένα δύσκολο βράδυ της μονομαχίας τονίζοντας πως δεν είναι χαρούμενη που αποχώρησε η Μαρία.Οι Τζέιμς και Σταυρούλα σχολίασαν το «καρφί» της Αντωνά όταν είπε στην Ασημίνα κατά την αποχώρησή της πως πλέον «δεν θα έχεις θέμα και με τα ματσαρίσματα».

Από την πλευρά της η Μαριλίνα δήλωσε δικαιωμένη και δυνατή και αναφέρθηκε στους συμπαίκτες της που δεν χάρηκαν με την παραμονή της και συγκεκριμένα την Σταυρούλα και τον Τζέιμς.

Διάσημοι και Μαχητές ενημερώθηκαν από τον Γιώργο Λιανό πως θα πραγματοποιηθεί ένα έκτακτο συμβούλιο στο οποίο και ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωσε μια αποχώρηση και νέες συνθέσεις στις δύο ομάδες.

Ούτε δύο εβδομάδες μετά την άφιξη του στο παιχνίδι o Παντελής Γιαννακάκης (Μπλε ομάδα) αποφάσισε να αποχωρήσει όπως ανακοίνωσε ο Λιανός… ρίχνοντας την πρώτη «βόμβα».

“Είμαστε όλοι εδώ εκτός από τον Παντελή Γιαννακάκη για τον οποίο οφείλω να σας ενημερώσω για το εξής. Έπειτα από αρκετούς τραυματισμούς που απέκτησε στη σύντομη παραμονή του εδώ στο νησί, με τη δική του βούληση αλλά και τη σύμφωνη γνώμη της παραγωγής, γιατί καταλαβαίνετε ότι τα θέματα υγείας είναι πάνω από όλα, πάνω και από το παιχνίδι, ο Παντελής προχώρησε σε οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor. Μένουμε λοιπόν εδώ οι υπόλοιποι και σίγουρα αναρωτιέστε τον λόγο για τον οποίο σας καλέσαμε σε έκτακτο συμβούλιο. Κάποιοι από εσάς ίσως να το έχουν υποπτευθεί γιατί ήρθε η στιγμή της χρονιάς στην οποία γυρίζουμε σελίδα” είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός και ανακοίνωσε και τις αλλαγές στις δύο ομάδες που πλέον από Διάσημοι και Μαχητές γίνονται Μπλε και Κόκκινοι με κάποιους να αλλάζουν μπαντάνα.

Ο Γιώργος Λιανός κοψοχόλιασε την Κατερίνα Δαλάκα όταν της ανακοίνωσε πως θα περάσει στη Μπλε ομάδα, όμως γρήγορα της αποκάλυψε πως της κάνει πλάκα με την παίκτρια της Κόκκινης ομάδας να πανηγυρίζει που τελικά δεν θα άλλαζε χρώμα μπαντάνας.

Η νέα ομάδα των Μπλε: Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Σάββας Γκέντσογλου, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Ντάνιελ Νούρκα, Δώρα Νικολή, Σταύρουλα Χρυσαειδή, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Τζέιμς Καφετζής, Ευγενία Μπόρλα και Μαριλίνα Βακονδίου.

Η νέα ομάδα των Κόκκινων: Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης, Γιάννης Περπατάρης, Χριστόφορος Ταξίδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Αλέξης Παππάς, Ιωάννα Τζαβέλα, Αναστασία Τσέρου, Άιρα Αντομαϊτίτε, Νίκος Ρικουνάκης.

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία οι παίκτες εξέφρασαν τα πρώτα τους συναισθήματα με τη Δώρα να ξεσπά σε κλάματα που έφυγε από κοντά της η Άιρα και τη Μαριλίνα επίσης να δακρύζει που έγινε Κόκκινη.

Για τους παίκτες που αλλάξαν ομάδα υπήρξε ημέρα προσαρμογής κατά την οποία ξεναγήθηκαν στα νέα τους λημέρια. Σε αρκετούς πάντως δεν άρεσαν οι αλλαγές που έγιναν γιατί έχασαν φίλους και «συμμάχους».

Στο αγωνιστικό σκέλος Μπλε και Κόκκινοι έδωσαν μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας που συνοδευόταν και με μπέργκερ με τους Μπλε να ανοίγουν το σκορ με τον Σταμάτη και την Αναστασία να απαντάει για τους Κόκκινους, οι οποίοι στη συνέχεια κατάφεραν να προηγηθούν και να περάσουν μπροστά με δύο πόντους.

Οι Μπλε όμως δεν τους επέτρεψαν να ξεφύγουν περισσότερο και η μάχη συνέχισε να πηγαίνει πόντο-πόντο μέχρι και το 9-9.

Η Δαλάκα νίκησε την Σταυρούλα για το 10-9 των Κόκκινων και στα flag race, o Νίκος με την Ιωάννα έκαναν το 11-9 και ο Γιάννης με την Αναστασία επικράτησαν του Ντάνιελ και της Μαριλίνας δίνοντας το 12άρι και την ασυλία στους Κόκκινους στρώνοντας παράλληλα και το τραπέζι στους συμπαίκτες τους για τα μπέργκερ.

Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μάθει αν υπήρξε και συνέχεια σε μια αντιπαράθεση που είχαν οι αντίπαλοι πλέον Γκιουλέκας και Σταυρούλα κατά τη διάρκεια του αγώνα, με την παίκτρια της Μπλε ομάδας να λέει πως τα βρήκαν οι δύο τους και να κλείνει άμεσα το θέμα. Ο Γκιουλέκας κατάφερε να τα βρει και με την Ασημίνα.

Ωστόσο η ένταση ανέβηκε με αφορμή έναν τραυματισμό που είχε ο Σταμάτης Ταλαδιανός πριν οι Μπλε ξεκινήσουν να ψηφίζουν για τον 1ο υποψήφιο της 10ης εβδομάδας στο Survivor.

Το όνομα που βρήκε από την κάλπη ήταν αυτό της Ευγενίας Μπόρλα, η οποία παρότι άλλαξε ομάδα δεν κατάφερε να γλιτώσει για 2η συνεχόμενη φορά τον τάκο.

«Έχω βελτιωθεί αλλά αυτό δεν επαρκεί, όλα καλά», σχολίασε για την υποψηφιότητά της η Ευγενία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments