Πολιτική

Άδωνις: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χαϊδέψει τους αντιεξουσιαστές

Άδωνις: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χαϊδέψει τους αντιεξουσιαστές

Πηγή Φωτογραφίας: Δεύτερη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου - Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων", Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η αστυνομία έπρεπε να έχει συλλάβει τον αντιεξουσιαστή

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανεχθεί κατά το παρελθόν απαράδεκτες συμπεριφορές αντιεξουσιαστικών κύκλων, διατύπωσε, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο αναλυτικά, αναφερόμενος στην πρόσφατη επίθεση εναντίον του κ. Στέφανου Κασσελάκη, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως «η ομοφοβική επίθεση που σημειώθηκε είναι απολύτως καταδικαστέα. Καταδικάζω απερίφραστα την εν λόγω επίθεση. Η βία και ο ρατσισμός δεν πρέπει να έχουν καμιά θέση στη ζωής μας και αυτό πρέπει να γίνει απόλυτα και προς όλους κατανοητό».

Για τον Ά. Γεωργιάδη, «η αστυνομία εξέπεμψε λάθος μήνυμα. Η αστυνομία θα έπρεπε να έχει συλλάβει τον αντιεξουσιαστή, ο οποίος χτύπησε τον αστυνομικό. Η σύλληψη έπρεπε να έχει γίνει πάραυτα. Πρέπει να γίνει σαφές πως η Ελλάδα πρέπει να τελειώσει με αυτές τις απαράδεκτες και βίαιες συμπεριφορές».

Κάνοντας ένα περαιτέρω βήμα, ο υπουργός Υγείας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ευθύνες της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε πολιτικά και χάιδεψε  αντιεξουσιαστές. Αυτό το έκανε για να εισπράξει την πολιτική συμπάθεια και ενδεχομένως, τις ψήφους από κύκλους, που κινούνται εκτός των πλαισίων της νομιμότητας και οι οποίοι μετέρχονται πρακτικές κοινωνικού και πολιτικού περιθωρίου. Η Ελλάδα πρέπει να τελειώσει οριστικά, μια για πάντα, με αυτά τα κρούσματα», συμπέρανε ο Άδωνις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments