Πολιτική

Δένδιας: Ήταν τιμή που βρέθηκα με τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ στη φρεγάτα Ύδρα

Δένδιας: Ήταν τιμή που βρέθηκα με τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ στη φρεγάτα Ύδρα

Πηγή Φωτογραφίας: twitter Nikos Dendias,Για τη σημερινή του παρουσία στη φρεγάτα «Ύδρα», η οποία περιπολεί τον κόλπο του Άντεν, στο πλαίσιο συμμετοχής στην επιχείρηση «Ασπίδες», ενημέρωσε ο Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο υπουργός Άμυνας επισκέφτηκε τη φρεγάτα που επιχειρεί στον κόλπο του Άντεν, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ασπίδες»

Για τη σημερινή του παρουσία στη φρεγάτα «Ύδρα», η οποία περιπολεί τον κόλπο του Άντεν, στο πλαίσιο συμμετοχής στην επιχείρηση «Ασπίδες», ενημέρωσε ο Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο υπουργός Άμυνας τόνισε πως «ήταν τιμή μου να συνοδεύομαι από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη και τον Αρχηγό ΓΕΝ Ελευθέριο Κατάρα στη φρεγάτα «Ύδρα» που περιπολεί τον Κόλπο του Άντεν, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ασπίδες» για την προστασία των εθνικών μας συμφερόντων σε επικίνδυνη περιοχή».

Ο Νίκος Δένδιας ταξίδεψε με αεροπλάνο από την Αθήνα στο Τζιμπουτί και στη συνέχεια με ελικόπτερο έφτασε στην φρεγάτα.

Η φρεγάτα ΥΔΡΑ απέπλευσε λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 26/02 μετά την συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ το οποίο έδωσε το τελικό πράσινο φως για την συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ναυτική Δύναμη η οποία έχει αποστολή την προστασία των εμπορικών πλοίων από τις επιθέσεις των Χούτι, και θα κατευθυνθεί με ενδιάμεσο σταθμό στον Ναύσταθμο της Κρήτης, στην Ερυθρά Θάλασσα που θα αναλάβει τα καθήκοντα της βάσει του σχεδιασμού που έχει διαμορφωθεί το προηγούμενο διάστημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments