Αθλητισμός

Με πρωτοβουλία του Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ θα γευματίσει μαζί σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης

Με πρωτοβουλία του Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ θα γευματίσει μαζί σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης

Πηγή Φωτογραφίας: metrosport.gr

Με πρωτοβουλία του Βιεϊρίνια, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ θα γευματίσει μαζί σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Ακόμη μια κίνηση ανάτασης της ψυχολογίας πριν από τον μεγάλο αγώνα με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Η εντός έδρας ήττα από τον Άρη (0-1) στην πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League γκρέμισε τον ΠΑΟΚ από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά δεν επηρέασε στο ελάχιστο τους ισχυρούς δεσμούς εντός των αποδυτηρίων.

Οι ασπρόμαυροι παραμένουν ενωμένοι και αποφασισμένοι να αποδείξουν απέναντι στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ πως βγήκαν πιο δυνατοί από το ανεπιτυχές αποτέλεσμα της Κυριακής 10 Μαρτίου.

Σε πρώτη φάση μάλιστα, ο Βιεϊρίνια έκανε τη… δική του κίνηση για να συσπειρώσει άπαντες ακόμη περισσότεροι. Πώς; Με ένα ομαδικό γεύμα (παίκτες συν επιτελείο) μετά από την ολοκλήρωση της προπόνησης της Τρίτης 12 Μαρτίου.

Παρεμπιπτόντως, σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν έχει παρέμβει -μέσω ομιλιών στους παίκτες- κι ο Ιβάν Σαββίδης, κάτι που μένει να φανεί τις προσεχείς ημέρες κι εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ στην Τούμπα (14/3, 19:45).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments